Arkadaşlar Corsair MP600Core 2TB ssd kullanıyorum alalı 1 sene oldu bir dosya aktarım yaparken yavaş olduğunu fark ettim ve test yapayım dedim çıkan sonuçta çok düşük gözüküyor firmware update yaptım bios güncel ve trim açık ssd arızalı olabilir mi?
normalde okuma Hızı: 4950 MB/s, Yazma Hızı...
hocam troll falan mısınız? birisi kazık yazar birisi kötü yazar 300 kelime bilen maymunu koysam daha çok şey yazar bilginiz yoksa boş yapmayın ya tilt oluyorum sizin gibilere
sistemi almam biraz sürecek demişsiniz 9080 çıkmasını bekleyip ona göre alabilirsiniz o zaman, benim çok en güncel en iyi sistemi toplayayım takıntım yok şahsen 9070'de 9080 çıkınca çöp olacak diye bir şey yok 9000 serisi çıktı diye 7000 seriyi de çöpe atmadık mesela tercih meselesi
parçaların daya ugun olduğu siteler varsa oralardan toplayabilir tabi ben parça önerisi olarak topladım en azından arkadaşın topladığı ram anakart psu'dan vs daha iyi ve dediğim gibi daha iyilerini önerebilirsiniz :)
hocam şu sisteme bakabilirsiniz yine uyumlu olacak olmayacak parçaları arkadaşlar değerlendirirler
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/4Z85UCQG
tek fanlı sıvı soğutma ile kule tipi soğutmanın pek bir farkı olmaz sıvı soğutma alacaksınız 360mm altı almamanızı tavsiye ederim
işlemciyi de eğer oyun için alıyorsanız x3d versiyonu almanızı tavsiye ederim ryzen 7 7800x3d gibi (sinerjide tray olarak 16'kya satılıyor)
nvidia kartlarla alakalı...
bu sistemi toplarken araştırdım baya ya fiyatları biliyorum da oradaki arkadaşlar çok bilmeden yorum yapan klasik forumculardı fark edince saldım zaten :D
Arkadaşlar maalesef Ryzen 7 5700x3D işlemcim 7 ay sonra nasıl olduysa CPU hatası verdi ve garantiye gönderdim. DFS bilgisayardan almıştım N11 üzerinden "işlemci arızalı üründe stokta yok sadece iade yaparız" dediler ve paramı iade ettiler ben de uğraşmak istemedim açıkcası. Zamanında 7.000'e...