Teşekkürlerşimdiden hayırlı olsun hocam
Teşekkürlerşimdiden hayırlı olsun hocam
https://m.n11.com/urun/microsoft-xb...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu orijinal miHocam xbox dualsense e göre daha stabilize çalışır ben tercihimi dualsense den yana kullanmıştım söylediğim gibi titreşimi her oyunda tam olarak kullanamazsın tetiği de kullanamazsın
Hocam yeni xbox kolu çıkar mı peki yakında çıkarmış dualsense gibi özellikleri olanHocam xbox dualsense e göre daha stabilize çalışır ben tercihimi dualsense den yana kullanmıştım söylediğim gibi titreşimi her oyunda tam olarak kullanamazsın tetiği de kullanamazsın
Bilmiyorum valla ne desem yalan olurHocam yeni xbox kolu çıkar mı peki yakında çıkarmış dualsense gibi özellikleri olan
Hocam nasılsın kullandınız normal bluetooth mu adaptör le mi kabloyla mı normal adaptörü bluetooth ta sıkıntı yaşadınız mı gecikme gibixbox war 4-5 aydır kullanıyorum hıcbır oyunda ayar yapmadan oynuyorum
Programda adaptive triger çalışıyor amabence hertürlü xbox controller. en başta her oyunda çalışıyor zaten, dualsensede bazılarında çalışmadığı için ek program falan işlerine girmek gerekiyor. rahatlık olarak da kişisel bi durum ama bende eskiden ps koluna alışıktım ama xboxa geçince 1 günde falan ısındım elim rahatladı. ben bluetoothla bağlanıyorum gecikme olmuyor. ama kaliteli bi adaptörle bağlanmak lazım dandikleri düzgün çalışmıyor. pil işinide şarj edilebilir pil aldım 4 tane bittikçe 2şer 2şer döndürüyorum.
Hocam bişey sorcam dualsensi nerden aliyimkankam ben ps5 dualsensi pc de kullandım dualsenseX uygulaması ile forza da tam anlamıyla titreşimlerden yararlanabiliyorsun ama tetik tuşu öbür oyunlarda çalışır mı bilmiyorum xbox sende söylemişsin zaten daha rahat ve daha stabilize kullanılır karar senin
ozaman siz bilirsininizProgramda adaptive triger çalışıyor ama
Hocam bide destekleyen oyunlarda kablosuz olarak kullanabiliyor muyuz dsx ilekankam ben ps5 dualsensi pc de kullandım dualsenseX uygulaması ile forza da tam anlamıyla titreşimlerden yararlanabiliyorsun ama tetik tuşu öbür oyunlarda çalışır mı bilmiyorum xbox sende söylemişsin zaten daha rahat ve daha stabilize kullanılır karar senin
dostum geçtiğimiz cuma incehesap gaminggecesinde vardı bu haftada bekle bakalım iyi fiyat çıkarırlarsa oraya bakarsınProgramda adaptive triger çalışıyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bişey sorcam dualsensi nerden aliyim
ben hep kablosuz kullandım ama benim oynadığım 2-3 oyundu öbürlerini bilmiyorum kankamHocam bide destekleyen oyunlarda kablosuz olarak kullanabiliyor muyuz dsx ile