Neler Yeni

Pc için dualsense mi 9.nesil xbox gamepad

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alperen
hocam bilgisayarda stabilize çalışması için xbox, olduğu gibi kullanılıyor. evet dualsense daha teknolojik ama aracı programlarla kullanılabiliyor sadece. ben hevesle 9.nesil kol aldım 10 saat ya kullandım ya kullanmadım ( benim zevkimden ötürü bu arada yanlış anlaşılmasın)

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Hocam xbox dualsense e göre daha stabilize çalışır ben tercihimi dualsense den yana kullanmıştım söylediğim gibi titreşimi her oyunda tam olarak kullanamazsın tetiği de kullanamazsın
Hocam yeni xbox kolu çıkar mı peki yakında çıkarmış dualsense gibi özellikleri olan

Palo DAYI 👑

80+ Gold
xbox war 4-5 aydır kullanıyorum hıcbır oyunda ayar yapmadan oynuyorum

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
xbox war 4-5 aydır kullanıyorum hıcbır oyunda ayar yapmadan oynuyorum
Hocam nasılsın kullandınız normal bluetooth mu adaptör le mi kabloyla mı normal adaptörü bluetooth ta sıkıntı yaşadınız mı gecikme gibi

bence hertürlü xbox controller. en başta her oyunda çalışıyor zaten, dualsensede bazılarında çalışmadığı için ek program falan işlerine girmek gerekiyor. rahatlık olarak da kişisel bi durum ama bende eskiden ps koluna alışıktım ama xboxa geçince 1 günde falan ısındım elim rahatladı. ben bluetoothla bağlanıyorum gecikme olmuyor. ama kaliteli bi adaptörle bağlanmak lazım dandikleri düzgün çalışmıyor. pil işinide şarj edilebilir pil aldım 4 tane bittikçe 2şer 2şer döndürüyorum.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
bence hertürlü xbox controller. en başta her oyunda çalışıyor zaten, dualsensede bazılarında çalışmadığı için ek program falan işlerine girmek gerekiyor. rahatlık olarak da kişisel bi durum ama bende eskiden ps koluna alışıktım ama xboxa geçince 1 günde falan ısındım elim rahatladı. ben bluetoothla bağlanıyorum gecikme olmuyor. ama kaliteli bi adaptörle bağlanmak lazım dandikleri düzgün çalışmıyor. pil işinide şarj edilebilir pil aldım 4 tane bittikçe 2şer 2şer döndürüyorum.
Programda adaptive triger çalışıyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

kankam ben ps5 dualsensi pc de kullandım dualsenseX uygulaması ile forza da tam anlamıyla titreşimlerden yararlanabiliyorsun ama tetik tuşu öbür oyunlarda çalışır mı bilmiyorum xbox sende söylemişsin zaten daha rahat ve daha stabilize kullanılır karar senin
Hocam bişey sorcam dualsensi nerden aliyim

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
kankam ben ps5 dualsensi pc de kullandım dualsenseX uygulaması ile forza da tam anlamıyla titreşimlerden yararlanabiliyorsun ama tetik tuşu öbür oyunlarda çalışır mı bilmiyorum xbox sende söylemişsin zaten daha rahat ve daha stabilize kullanılır karar senin
Hocam bide destekleyen oyunlarda kablosuz olarak kullanabiliyor muyuz dsx ile

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Abdullah
Programda adaptive triger çalışıyor ama

Hocam bişey sorcam dualsensi nerden aliyim
dostum geçtiğimiz cuma incehesap gaminggecesinde vardı bu haftada bekle bakalım iyi fiyat çıkarırlarsa oraya bakarsın

Hocam bide destekleyen oyunlarda kablosuz olarak kullanabiliyor muyuz dsx ile
ben hep kablosuz kullandım ama benim oynadığım 2-3 oyundu öbürlerini bilmiyorum kankam

Top Bottom