Neler Yeni

Hangi gamepadi almalıyım?

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Süleyman Selim Avseren
xbox kolu çok rahatsız geliyor bana dualsens aldım. kafam çok rahat o dediğin özelliklerde pcde sorunsuz çalışıyor. uyumluluk sorunu neymiş tam olarak ben her oyunu sorunsuz oynuyorum. bazı oyunlarda xbox tuş sembolleri gösteriyordu tak çıkar yapınca kabloyu kendi işaretleri çıkıyordu.
Her gün forumlarda bir sürü dualsense titreşim sorunu, bağlanma sorunu vb başlıklar görüyorum. Herkes illa ki yaşamayabiliyor ama yaşayanların sayısı da bi hayli fazla. Üstelik stick drift ve saydığım üstteki olayların çözülmesi bence pc oyunları için geride bırakıyor dualsense'i. Ama gene de xbox koşunda de üstün olduğu aşikar. Ps düzeninde bir kol bakmak isterseniz de gamesir tarantula pro en mantıklı kol olacaktır. Üstteki özellikleri hatta fazlasını taşıyor 3500e

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray Berk
xbox kolu çok rahatsız geliyor bana dualsens aldım. kafam çok rahat o dediğin özelliklerde pcde sorunsuz çalışıyor. uyumluluk sorunu neymiş tam olarak ben her oyunu sorunsuz oynuyorum. bazı oyunlarda xbox tuş sembolleri gösteriyordu tak çıkar yapınca kabloyu kendi işaretleri çıkıyordu.
Bende başta dualsense alır geçerim diyordum ama herkes sizin gibi rahat oynayamıyor gördüğüm kadarıyla.
Touchpad’ laptoptaki gibi kullanabilmek yazılımından rengini ayarlamak gibi seçenekler banada cazip geliyor ama oyuna girip özellikleri kullanamayıp boşa para vermekte istemiyorum.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Süleyman Selim Avseren

forzabagimlisi

80+ Bronze
Gamesir cyclone 2
Machenike g5 pro v2
İkisi arasından benim seçimim gamesir
Bu kadarda vermeye gerek yok aslında machenike g1 pro var 1600 e geliyor vergiyle

Link

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Süleyman Selim Avseren
Bu kadarda vermeye gerek yok aslında machenike g1 pro var 1600 e geliyor vergiyle

Link
Hocam bunlar ondan daha üst düzey kollar, machenike g1 pro da var elimde onu da kullanıyorum ve malzeme kalitesi başta olmak üzere pc yazılımı yoksunluğu ve kısa tetik mesafesinin olması gibi şeyler eğer verecek paranız varsa gamesirü çok daha mantıklı kılıyor(ve evet BENCE 2 katını vermeye değer hatta whatgeek üzerinden 2300e de alabiliyorsunuz) ama durumunuz müsait değilse machenike g1 pro kendi fiyat bandındaki tüm kollardan daha iyi

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,656
İsim
oğuzhan ege
Bende başta dualsense alır geçerim diyordum ama herkes sizin gibi rahat oynayamıyor gördüğüm kadarıyla.
Touchpad’ laptoptaki gibi kullanabilmek yazılımından rengini ayarlamak gibi seçenekler banada cazip geliyor ama oyuna girip özellikleri kullanamayıp boşa para vermekte istemiyorum.
yukarıda arkadaşın mesajlarını gördüm 4 tane arkadaş birlikte n11 üzerinden aldık bi sorun çıkmadı. böyle sorun olduğunu ilk defa ben görüyorum demek denk gelmedim. ben kesinlikle xbox önermiyorum. dualshock 3 kolu bana bile daha rahat geliyor. bence. al sorun olursa iade edersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray Berk
Gamesir cyclone 2
Machenike g5 pro v2
İkisi arasından benim seçimim gamesir
Gamesir kolunun kendine ait bir yazılımı var mıdır yoksa direkt tak çalıştır mantığıyla mı ilerleniyor?
Ayrıyeten titreşim konusunda kol başarılı mı düşünceleriniz neler?

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Süleyman Selim Avseren
Ben önerdiğim kolların sonuna kadar da arkasındayım bu arada, kafayı kırıp 3 4 hafta araştırdım almadan önce kendim de ve yatırımımdan aşırı derecede mennunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray Berk
yukarıda arkadaşın mesajlarını gördüm 4 tane arkadaş birlikte n11 üzerinden aldık bi sorun çıkmadı. böyle sorun olduğunu ilk defa ben görüyorum demek denk gelmedim. ben kesinlikle xbox önermiyorum. dualshock 3 kolu bana bile daha rahat geliyor. bence. al sorun olursa iade edersin
Benim sorundan kastım şöyle mesela steamdan Batman serisini aldım ve dualsense ile oynamak istedim diyelim,
Xbox harflerinin çıkması gibi bu tarz sorunlarla karşılaşabilir miyim?

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Süleyman Selim Avseren
Gamesir kolunun kendine ait bir yazılımı var mıdır yoksa direkt tak çalıştır mantığıyla mı ilerleniyor?
Ayrıyeten titreşim konusunda kol başarılı mı düşünceleriniz neler?
Tak çalıştır mantığıyla ilerliyor. İsterseniz ds4 modu da var tuş kombinasyonuyla ayarlayabildiğiniz, jiroskop kullanabiliyorsunuz. Titreşim konusunda ise f1de kerblerden heçerken tek taraf kerblerin çıkıntılarına göre titriyor, bence yeterli bir cevap

catsped

80+
Hocam bunlar ondan daha üst düzey kollar, machenike g1 pro da var elimde onu da kullanıyorum ve malzeme kalitesi başta olmak üzere pc yazılımı yoksunluğu ve kısa tetik mesafesinin olması gibi şeyler eğer verecek paranız varsa gamesirü çok daha mantıklı kılıyor(ve evet BENCE 2 katını vermeye değer hatta whatgeek üzerinden 2300e de alabiliyorsunuz) ama durumunuz müsait değilse machenike g1 pro kendi fiyat bandındaki tüm kollardan daha iyi
whatgeekden 2300e nasil aliyosun geliyor mu ki

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Süleyman Selim Avseren
Xinput olduğu için kol uyum sorununuz yok, yazılımı deadzone ayarlama, tuşları istediğiniz yere atama(koş üstündeki istediğiniz tuşu istediğiniz tuş yerine atayabilirsiniz) rgb ayarlama gibi işlevlere yarıyor. Ama uygulamasız da kullanılır ben sadece renk değiştirmek için indirdim uygulamayı yüklemenize gerek yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

whatgeekden 2300e nasil aliyosun geliyor mu ki
Evet geliyor, farklı bir forumdan arkadaş yardımcı olmuştu

catsped

80+
Evet geliyor, farklı bir forumdan arkadaş yardımcı olmuştu
hocam euro sınırı kaç ek vergi binmesin sen nerden aldın?

bir de bu attıgın amazon linkindeki satıcıya gelmis ufak bir yorum:

grw.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,420
Üyeler
171,364
Son üye
levent6444
Top Bottom