Neler Yeni

Hangi gamepadi almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray Berk
Xinput olduğu için kol uyum sorununuz yok, yazılımı deadzone ayarlama, tuşları istediğiniz yere atama(koş üstündeki istediğiniz tuşu istediğiniz tuş yerine atayabilirsiniz) rgb ayarlama gibi işlevlere yarıyor. Ama uygulamasız da kullanılır ben sadece renk değiştirmek için indirdim uygulamayı yüklemenize gerek yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet geliyor, farklı bir forumdan arkadaş yardımcı olmuştu
Aradığım tüm özellikler bu kolda var anladığım kadarıyla parasınında hakkını vericek gibi duruyor yazılımda türkçe desteği var mı?

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Süleyman Selim Avseren
Daha 1 ay olmadı ürün trye geleli diye biliyorum ama? Benim elime 22 Mart'ta ulaştı ve benim elime ulaştığı tarihe yakın gelmişti trye gizala aracılığı ile bilmiyorum
hocam euro sınırı kaç ek vergi binmesin sen nerden aldın?

bir de bu attıgın amazon linkindeki satıcıya gelmis ufak bir yorum:

Alıntıyı görüntüle

catsped

80+
@katipke bir de bir şey sorucam ben daha önce hiç oyun koluyla alakalı bilgi sahibi biri değildim yeni yeni öğreniyorum en son oyun kolu kullanımım 2010'larda çocukken atari başındaykendir o derece uzağım :D

oyun kolu kullanarak oynadığın oyunlar neler? ayrıca senin oynamayıpta başkalarının oynadığını veya oynanabildiğini bildiğin oyunlar var mı aklında bilgilendirebilir misin?

Daha 1 ay olmadı ürün trye geleli diye biliyorum ama? Benim elime 22 Mart'ta ulaştı ve benim elime ulaştığı tarihe yakın gelmişti trye gizala aracılığı ile bilmiyorum
sen de mi whatgeek'den aldın? nasıl oluyor şimdi hala o paraya alabiliyor muyum acaba

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Süleyman Selim Avseren
Aradığım tüm özellikler bu kolda var anladığım kadarıyla parasınında hakkını vericek gibi duruyor yazılımda türkçe desteği var mı?
Var diye hatırlıyorum eğer beynim oto türkçe gibi algılamıyorsa, ama gerek de yok yazıya uzun açıklamalar yok uygulamasında. Türkçe olmasa bile çözmeniz 1 dakikadan uzun sürmez

@katipke bir de bir şey sorucam ben daha önce hiç oyun koluyla alakalı bilgi sahibi biri değildim yeni yeni öğreniyorum en son oyun kolu kullanımım 2010'larda çocukken atari başındaykendir o derece uzağım :D

oyun kolu kullanarak oynadığın oyunlar neler? ayrıca senin oynamayıpta başkalarının oynadığını veya oynanabildiğini bildiğin oyunlar var mı aklında bilgilendirebilir misin?

sen de mi whatgeek'den aldın? nasıl oluyor şimdi hala o paraya alabiliyor muyum acaba
Hocam pc üzerinden steamde oyun kolu desteklenir yazısını gördüğünüz her oyun oynanır. Ben f123, forza 4, wrc generations, dead cells ve birkaç oyun daha oynadım ve sorun emin olun 1 kere bile yaşamadım. Üstelik telefondan da rush rally 3 oynuyorum arada kolla. Whatgeek sitesi üzerinden almak için sipariş notu kısmına tcnizi yazmanjz ve sipariş oluştuktan sonra 30 Euro altında göstermeleri için bir mail atmanız yeterli oluyor. Ki maili atmasanız bile gümrüğe takılmıyor ve vergi çıkmıyor. Başka forumlarda gene ismim bu aratarak konuyu bulabilirsiniz nasıl yapıldığına dair benim açtığım konuya gelen cevapla aldım

1000126619.jpg
şu anlık şöyle minik bir kol koleksiyonum var, genişletmeyi planlıyorum. Gamesir g7, nova lite ve cyclone2 bir de machenike g1 pro var.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray Berk
Var diye hatırlıyorum eğer beynim oto türkçe gibi algılamıyorsa, ama gerek de yok yazıya uzun açıklamalar yok uygulamasında. Türkçe olmasa bile çözmeniz 1 dakikadan uzun sürmez

Hocam pc üzerinden steamde oyun kolu desteklenir yazısını gördüğünüz her oyun oynanır. Ben f123, forza 4, wrc generations, dead cells ve birkaç oyun daha oynadım ve sorun emin olun 1 kere bile yaşamadım. Üstelik telefondan da rush rally 3 oynuyorum arada kolla. Whatgeek sitesi üzerinden almak için sipariş notu kısmına tcnizi yazmanjz ve sipariş oluştuktan sonra 30 Euro altında göstermeleri için bir mail atmanız yeterli oluyor. Ki maili atmasanız bile gümrüğe takılmıyor ve vergi çıkmıyor. Başka forumlarda gene ismim bu aratarak konuyu bulabilirsiniz nasıl yapıldığına dair benim açtığım konuya gelen cevapla aldım

Alıntıyı görüntüleşu anlık şöyle minik bir kol koleksiyonum var, genişletmeyi planlıyorum. Gamesir g7, nova lite ve cyclone2 bir de machenike g1 pro var.
Cyclone v2 yi amazondan alınca yurtdışından geliyor sanırım 30 euro bandı tarzı şeylerle uğramamız gerekiyor mu?

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Süleyman Selim Avseren
Cyclone v2 yi amazondan alınca yurtdışından geliyor sanırım 30 euro bandı tarzı şeylerle uğramamız gerekiyor mu?
Hayır amazonda satıcısı gizala attığım linkte, türkiyeden geliyor yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray Berk
Hayır amazonda satıcısı gizala attığım linkte, türkiyeden geliyor yani
Hmm süper, size günenip cyclone 2 de kararımı vericem gibi duruyor.
Kolda adative trigger ve haptic feedback gibi özellikler var mı anladığım kadarıyla var, bunları kullanmak için kablo takılı olması gerekiyor mu?

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Süleyman Selim Avseren
Hmm süper, size günenip cyclone 2 de kararımı vericem gibi duruyor.
Kolda adative trigger ve haptic feedback gibi özellikler var mı anladığım kadarıyla var, bunları kullanmak için kablo takılı olması gerekiyor mu?
Adaptif trigger yok, gamesirin haptic feedback benzeri bir teknolojisi var son çıkardığı kollarda ama tam haptic feedback denilemez o kadar gerçekçi bir hissiyat sunmasa da gene de güzel hissettiriyor ben memnun kaldım titreşimden. Titreşim özelliğini kullanmak için kabloya gerek yok ister dongle ister kablo ister bt sorunsuz kullanılıyor

Adaptif trigger yerine trigger lock mekanizması var, fps oyunlarında triggerin altında bulunan bi çubuğu hareket ettirerek mouse click bir trigger elde ediyorsunuz. Basması güzel ama adaptif triggerdan çok farklı bir şey tabii ki

Top Bottom