Bunlardan hangisi daha mantıklı? Yapay zeka sonuncuyu öneriyor genelde ama buraya da sorayım dedim.
Hocam 3. QLED diğerleri OLED aynı klasman bile değiller bence.Bunlardan hangisi daha mantıklı? Yapay zeka sonuncuyu öneriyor genelde ama buraya da sorayım dedim.
Siz de mi onu önerirsiniz?Hocam 3. QLED diğerleri OLED aynı klasman bile değiller bence.
Hayır hocam 1 ile 2 kıyaslanabilir ama 3. onlardan daha aşağıda bence. OLED ile QLED kıyaslanamaz. 2 OLED panel arasından hangisi daha iyidir bilmiyorum ama QLED almayın bence.Siz de mi onu önerirsiniz?
Yapay zekaya soruyorum onların ikisi de kötü Qled al diyor ama bazıları da dediğiniz gibi diyor anlamadım meseleyi pek.Hayır hocam 1 ile 2 kıyaslanabilir ama 3. onlardan daha aşağıda bence. OLED ile QLED kıyaslanamaz. 2 OLED panel arasından hangisi daha iyidir bilmiyorum ama QLED almayın bence.
Nasıl ki pc parçası seçerken yapay zekayı şeyimize takmıyoruz bundada öyle hocam.Yapay zekaya soruyorum onların ikisi de kötü Qled al diyor ama bazıları da dediğiniz gibi diyor anlamadım meseleyi pek.
WOLED dandik diyorlar QD Oled değilse alınmaz MiniLed alın diyen çok gördüm, bir de Oled sadece gece karanlıkta iş yapar gündüz izleme deneyimi çok kötü olur diyen de var onlar baya kafamı karıştırdı.LG tabii ki, qled ile Oled i yanyana koyamazsın. Ben LG nin C serisini kullanıyorum çok memnunum B serisinde de ses ile alakalı fark var. Görüntü yine aynı olacaktır. Gözünüz kapalı LG yi alın geçin.
Monitörüm Qd oled, kullandığım TV Woled iksini kıyasladığımda gözüme Woled daha iyi geliyor. Tercih sizin mağaza da deneyimleyin sizdeWOLED dandik diyorlar QD Oled değilse alınmaz MiniLed alın diyen çok gördüm, bir de Oled sadece gece karanlıkta iş yapar gündüz izleme deneyimi çok kötü olur diyen de var onlar baya kafamı karıştırdı.
Tam tersini dediler bana, QD Oled yeni nesil olduğu için yanma çok azmış görüntü daha canlıymış WOled çok ısınıyor az parlak veriyor ve hemen yanıyormuş bana diyen öyle dedi hangisi doğru pek bilmiyorum.b5 lgnin giriş sınıfı oledi 65. boyutu woled paneldir
s85f samsungun giriş sınıfı oledi qdoled paneldir renk gamutu wolede göre daha geniş ve daha parlaktır
qn85f samsungun orta üst sınıf miniledi
Oncelıkle miniled mi alacaksınız, oled mi buna karar verin , bu 3 tv arasından birisini alıcam kararım kesin gerisini düşünmem derseniz alternatif olarak grundıg 65go990a öneriririm lg c5ile hemen hemen benzer panel panele sahip
not: woled dandik , qdoled alın diyen adamında tecrübesine pek güvenme derim qd oled panel woled panelden daha hızlı burning olur parlaklık seviyesi daha fazla ve qd oled katmanın daha fazla ısı yaymasından dolayı.
not 2: Samgungdan mat kaplamalı bir oled tv alırsanız bazı modelleri mat kaplayamaya sahip , panel üzerindeki mat kaplama sizi delirtir ona dikkat edin yağlanmalar yayılır ve çıkaramazsınız ayrıca ışık altında siyahı morumsu olarak verir.
65s85f qd oled panele sahip, samsung 55 ve 65. de qd oled panel kullanıyor 77 ve 83. de woled panel kullanıyor ve dünyada 2 adet büyük panel üreticisi var birisi lg diğeri tcl, oled panellerin %80 90nı lg ve alt firmaları tarafından üretiliyor , miniled led panellerinde %80 90ı tcl tarafından üretiliyor .Tam tersini dediler bana, QD Oled yeni nesil olduğu için yanma çok azmış görüntü daha canlıymış WOled çok ısınıyor az parlak veriyor ve hemen yanıyormuş bana diyen öyle dedi hangisi doğru pek bilmiyorum.
Ek olarak S85F de de WOled var QD olsa direkt onu alırdım zaten.
Bunu teyit edebileceğim bir kaynak varsa direkt onu alayım ama baktığım yerler Woled diyordu.65s85f qd oled panele sahip, samsung 55 ve 65. de qd oled panel kullanıyor 77 ve 83. de woled panel kullanıyor