Arama sonuçları: *

1. L

Gaming.gen.tr monitör alınır mı?

Vatandan alınca işte yerinde test etme avantajı gibi bir imkan var ama belki ben monitörü eve getirdiğimde coil whine problemi gibi bir sorun oluşacak? Ne bileyim belki başka bir şey olacak? İade hakkım hiç olmuyor işin sıkıntısı bu işte
  2. L

Aynen aynı satıcılar. Betaplus, Laptop.com.tr, Gaming,gen.tr hepsi aynı. İnsan biraz korkuyor ya tüketici hakem heyetiyle falan uğraşmak istemiyorum. Bir monitör alacağız kabusa dönmesini istemiyorum bu işin
  3. L

Buradan monitör almayı düşünüyorum ama internette baya kötü yorum yapanlar olmuş. Milletin iade gönderdiği ürünleri satıp duruyorlarmış. Pek güvenilir gibi de gelmiyor ama yetkili satıcı olarak geçiyor. Ne diyorsunuz alınır mı? Normalde vatan'dan alacaktım ama internetten alışverişte 14 gün...
  4. L

Gaming.gen.tr Monitör Alınır mı

Noldu hocam naptınız
  5. L

Çözüldü✓ 55-65 inç tv önerisi

hocam bu tclyi çok övüyorlar falan da benim sana önerim mağazaya gidip bakmadan tv alma. bana da öneriyorlardı mağazaya gittim baktım oyuncak gibi tv'ydi. çok dandikti kullanılan malzemesi. lg qled aldım mesela
  6. L

Yardım ASUS ROG STRIX XG27ACS ilgili Sorunlarım ve sorularım.

Hocam bir şey diyim mi Technopattaki murat sönmez sen misin :D? Galiba aynı soruyu aynı kişiye 2 kez sordum aynı kişi de 2 kez cevap verdi
  7. L

Yardım ASUS ROG STRIX XG27ACS ilgili Sorunlarım ve sorularım.

coilwhine'dan kaynaklanıyor bu durum. noldu iade ettin mi naptın?
  8. L

Hangi İPhoneu almaliyim?

alabildiğin en yenisini almaya çalış mümkünse en en kötü ihtimal 14'ü al. 13'e bulaşma ramı daha düşük
  9. L

Öneri AOC Q27G4XF vs ASUS VG27AQ3A

Çok teşekkür ediyorum. Sizi de çok yormak istemiyorum ama aklıma takılan bazı sorular var. Bunlara yanıt verebilirseniz gerçekten fazlasıyla yeter de artar bana. 1- Monitörü nereden aldınız? 2- Ölü piksel gibi bir sorunla karşılaştınız mı? 3- IPS Glow testi yaptınız mı? Yaptıysanız ne seviyede...
  10. L

Hocam deneyimlerinizi yazar mısınız kısaca artı eksilerini yorumunuzu yapar mısınız? yaparsanız gerçekten çok memnun olurum çünkü bende almayı düşünüyorum ve düşünceleriniz benim için çok önemli. IPS glow ne durumda, ghosting var mı, bazıları monitörü kapatınca ses geliyor demiş yay sesi gibi...
  11. L

noldu hocam naptınız
  12. L

Yardım MSI G272QPF 2k monitör sipariş ettim. Kullanan var mı acaba?

bekliyoruz yorumlarını hocam. inş ölü pikselli gelmez yine
  13. L

Vatandan almayı düşünüyorum onu hocam. Tek sıkıntısı şu ölü pikselli gelirse ne yapacağım? Birkaç ölü piksele kadar iade almıyorlarmış bildiğim kadarıyla ve bu durum çok can sıkıcı
  14. L

10000 TL Monitör Önerisi

İyi günler arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi monitöre ihtiyacım var. Bu konuda bilgili arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. 2K 27 inç monitör önerilerinizi iletirseniz çok sevinirim. Aklımda birkaç model var ama internette bazı insanların aşırı olumsuz yorumlarını görünce çekindim...
  15. L

Hocam noldu son durum? Ben de ASUS TUF GAMING VG27AQL3A ile ASUS ROG STRIX XG27ACS arasında kaldım. Vatandan alacağım
Top Bottom