Neler Yeni

Gaming.gen.tr monitör alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mahmut Tuncer
Buradan monitör almayı düşünüyorum ama internette baya kötü yorum yapanlar olmuş. Milletin iade gönderdiği ürünleri satıp duruyorlarmış. Pek güvenilir gibi de gelmiyor ama yetkili satıcı olarak geçiyor. Ne diyorsunuz alınır mı? Normalde vatan'dan alacaktım ama internetten alışverişte 14 gün cayma hakkı olduğu için sorun çıksa bir bahaneyle iade şansım olur

Dell G2724D

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Umut PEKER
Betaplus’tan almıştım. Sanırım aynı satıcılar. Herhangi bir sorun yaşamadım. Biraz da şans işi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mahmut Tuncer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Betaplus’tan almıştım. Sanırım aynı satıcılar. Herhangi bir sorun yaşamadım. Biraz da şans işi.
Aynen aynı satıcılar. Betaplus, Laptop.com.tr, Gaming,gen.tr hepsi aynı. İnsan biraz korkuyor ya tüketici hakem heyetiyle falan uğraşmak istemiyorum. Bir monitör alacağız kabusa dönmesini istemiyorum bu işin

• Beğen
Reaksiyonlar: noxx

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
Gaming,gen.tr yeni aldım, internetten sipariş geçip mağaza gidip teslim aldım bir sorun yaşamadım. Ama teslim almaya gittiğimde test etmiyoruz siz test edin bir sorun çıkarsa alırız demişti. O ters geldi biraz vatan falan aldığımda yerinde test edip vermişlerdi.

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Umut PEKER
Aynen aynı satıcılar. Betaplus, Laptop.com.tr, Gaming,gen.tr hepsi aynı. İnsan biraz korkuyor ya tüketici hakem heyetiyle falan uğraşmak istemiyorum. Bir monitör alacağız kabusa dönmesini istemiyorum bu işin
Haklısınız hocam. Ancak dediğim gibi Trendyol üzerinden görece pahalı bir monitör aldım. Çok sağlam paketleyip hasarsız gönderdiler ve kutu hiç açılmamıştı. Umarım şansınız yerindedir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mahmut Tuncer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming,gen.tr yeni aldım, internetten sipariş geçip mağaza gidip teslim aldım bir sorun yaşamadım. Ama teslim almaya gittiğimde test etmiyoruz siz test edin bir sorun çıkarsa alırız demişti. O ters geldi biraz vatan falan aldığımda yerinde test edip vermişlerdi.
Vatandan alınca işte yerinde test etme avantajı gibi bir imkan var ama belki ben monitörü eve getirdiğimde coil whine problemi gibi bir sorun oluşacak? Ne bileyim belki başka bir şey olacak? İade hakkım hiç olmuyor işin sıkıntısı bu işte

Top Bottom