Merhaba yeni bir sistem topluyorum ama elimde şuan ekran kartım var modeli gtx 750ti ileride değiştiricem ama bu ekran kartı hdmi 1.4 destekliyor fakat bu lg monitörün hdmi desteği 2.0 gtx 750ti ekran kartını bu monitöre hdmi ile bağlayabilir miyim ve herhangi bir sıkıntı olur mu?Site güvenilir ve monitör iyi bildiğim kadarıyla
LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.200,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu modele de bakabilirsiniz.
Merhaba yeni bir sistem topluyorum ama elimde şuan ekran kartım var modeli gtx 750ti ileride değiştiricem ama bu ekran kartı hdmi 1.4 destekliyor fakat bu lg monitörün hdmi desteği 2.0 gtx 750ti ekran kartını bu monitöre hdmi ile bağlayabilir miyim ve herhangi bir sıkıntı olur mu?Anladım. İstediğiniz yerden alabilirsiniz hocam . Sadece bilgi vermek amacıyla söyledim. Dediğim gibi 2 monitörde üzmez. Şu an LG'yi kullanıyorum. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Kartta DP portu var mı hocam?Merhaba yeni bir sistem topluyorum ama elimde şuan ekran kartım var modeli gtx 750ti ileride değiştiricem ama bu ekran kartı hdmi 1.4 destekliyor fakat bu lg monitörün hdmi desteği 2.0 gtx 750ti ekran kartını bu monitöre hdmi ile bağlayabilir miyim ve herhangi bir sıkıntı olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merhaba yeni bir sistem topluyorum ama elimde şuan ekran kartım var modeli gtx 750ti ileride değiştiricem ama bu ekran kartı hdmi 1.4 destekliyor fakat bu lg monitörün hdmi desteği 2.0 gtx 750ti ekran kartını bu monitöre hdmi ile bağlayabilir miyim ve herhangi bir sıkıntı olur mu?
yokKartta DP portu var mı hocam?