Arama sonuçları: *

1. HomerSer

avrupa kaçak gitmek..

kacak sakin gitme
  2. HomerSer

Formaciim adlı site güvenilir mi?

bana pek guvenilir gozukmedi sebebini bilmiyorum hakkinda kismindaki yazilar falan cok amatorce geldi
  3. HomerSer

Köpeğime isim önerileri

pia olabilir
  4. HomerSer

Gyme baslayacagim kilo alarak kas kutlemi arttirmak istiyorum

cok sagolun hocam ellerine saglik 1723495080 yani yiyebildigim her anda yemek yiyecegim olmazsa zorla yiyecegim
  5. HomerSer

ama okulda kofte falan da cikiyor balik cikiyor yani kotu yemek pek cikmiyor her gun protein fazlasiyla var ama siz yinede oyle diyorsaniz oyle yapabilirim. Cok soru soruyorum ama ilk zamanlar icin full body antrenmani onerebilir misiniz yada video bulabilir iszeniz onunla alaklali benim icin...
  6. HomerSer

cok sagol hocam bune benzer bir yemek programi hazirlayacgim kendime bunlari kahvalti ve aksam yemegi olarak ayiracagim oglen de okulda ne yemek cikarsa onu yiyecegim. Birde bu yulaf ezmesi seyini sutle yapip shake olarak icsem olur mu cunku tadini sevmiyorum
  7. HomerSer

Bolgesel amator ligdeyiz. Mesala kahvaltida ne yemeliyim internetten baktim 2 haslanmis yumurta toplam 150 kalori diyor. bu cok az degil mi gun icinde nasil o kadar kalori alacagim 1723487473 hesabai yaptim 3300 kalori almam gerekiyor yaklasik
  8. HomerSer

En son ne zaman Pringles yediniz ? 😶

Dun yedim
  9. HomerSer

Arkadaslar sifirdan gyme baslyacagim. Gunluk kalori ihtiyacimi nasil hesaplayacagim ve kilo almak istedigim icin kac kalori fazla almam gerek (haftada 2 ila 4 gun futbol antrenmanim var bunun ustune gyme baslyacagim haftada 3 gun) Metobilizmam hizli diyebilirim gun icinde de aktifim Bu kalori...
  10. HomerSer

🇵🇸Filistine Destek🇵🇸

arap icin aglayan Turk gordumde Turk icin aglayan arap gormedim
  11. HomerSer

Samsung Galaxy S23 5G, 128 Gt mi yoksa Apple iPhone 13 5G 128 Gt mi

o zaman fiyat farki oluyor alabilecegimi sanmam 1718899586 yani bu iki telefon arasinda s23u oneriyorsunuz
  12. HomerSer

anladim benim icin en onemli konu sarj konusu daha sonra diger seyler geliyor
  13. HomerSer

sarj durumu ve on ve arka kamerasi nasil ozellikle gece
  14. HomerSer

Samsung Galaxy S23 5G, 128 Gt mi yoksa Apple iPhone 13 5G 128 Gt mi daha iyi ikiside 550 euro Yada ayni fiyat bandina yakin baska telefon oneriniz var mi
  15. HomerSer

Kız hakkında tavsiye

dogru olani yapmissin
  16. HomerSer

Aynı şehirde olanlar arkadaş olmaya ne dersiniz?

finlandiya - tampere
  17. HomerSer

Yazın ne yapıyorsunuz?

Takimla antrenman + agalarla vakit gecirme + manitayla vakit gecirme + turkiyeye tatile gelme
  18. HomerSer

Jose Mourinho basarili olur mu?

senin fikrin saygi duyarim ki dediklerinde de gayet olabilecek seyler bakalim gorecegiz
  19. HomerSer

senin basari algin ne ise benim icin super lig + avrupada en az yari final
  20. HomerSer

bu sene galatasaray sampiyon oldu. Birde sanirim dzeko gidicek bu sezon
Top Bottom