DenizAykan
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
.............. ............ Ahsggdababs ahshhdndn jfjjnfnn
Son düzenleme:
başka çarem yok burada geleceğim herşeyim bitti kaybedeceğim hiçbirşeyde kalmadı ya gidip yeni bi hayata başlıcam ya da bitik halde burada yaşamaya devam edicem yaşamak denirsekacak sakin gitme
param olsa zaten mutlaka bir yolu vardır diye düşünüyorum neyse bana tek bi çare kaldı bu cehennemdeBazı yöntemler var 5k euro ya temizinden geçersin
paran var ise bazı yerlerde şirketler polonya için 1 senelik vize almana yardımcı oluyor iş olanakları konaklama uber gibi şeyler içinde yardımcı oluyorbaşka çarem yok burada geleceğim herşeyim bitti kaybedeceğim hiçbirşeyde kalmadı ya gidip yeni bi hayata başlıcam ya da bitik halde burada yaşamaya devam edicem yaşamak denirse
Elinde bir meslek varmı?param olsa zaten mutlaka bir yolu vardır diye düşünüyorum neyse bana tek bi çare kaldı bu cehennemde
bilmiyorum sadece çaresizimkaçak gitmenin daha ucuz mu olacağını sanıyorsun ?
ne çaresizliğinden bahsediyorsun ? aç mısın sokakta mı kalıyorsun ?? Biraz gerçekçi ol dostum çaresiz olduğun falan yok boş boş yurt dışı hayalleri kurmayın oralar dışardan bakıldığı gibi değil. Onlara bir şey katmayacak adamları davet mektubun olsa bile kimse almaz. Turist vizesi bile zor potansiyel kaçak riskin var.bilmiyorum sadece çaresizim
ayrıca kaçak gittiğin anlaşılırsa bir daha normal yollardan bile almama ihtimalleri var.ne çaresizliğinden bahsediyorsun ? aç mısın sokakta mı kalıyorsun ?? Biraz gerçekçi ol dostum çaresiz olduğun falan yok boş boş yurt dışı hayalleri kurmayın oralar dışardan bakıldığı gibi değil. Onlara bir şey katmayacak adamları davet mektubun olsa bile kimse almaz. Turist vizesi bile zor potansiyel kaçak riskin var.
aynen dediğin durumdayım sen yazmadan ben cevap vereyim internete telefonumdan bağlanabiliyorum ne biliyosun ki konuşuyosunne çaresizliğinden bahsediyorsun ? aç mısın sokakta mı kalıyorsun ?? Biraz gerçekçi ol dostum çaresiz olduğun falan yok boş boş yurt dışı hayalleri kurmayın oralar dışardan bakıldığı gibi değil. Onlara bir şey katmayacak adamları davet mektubun olsa bile kimse almaz. Turist vizesi bile zor potansiyel kaçak riskin var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca kaçak gittiğin anlaşılırsa bir daha normal yollardan bile almama ihtimalleri var.
Ne iş yapıyorsun ? öğrenci falan mısın ?aynen dediğin durumdayım sen yazmadan ben cevap vereyim internete telefonumdan bağlanabiliyorum ne biliyosun ki konuşuyosun
ayrıca diyelim kaçak gittin kimse sana iş vermez. inşaatlarda kaçak çalışabilirsen çalışırsın, kısacası türkiyedeki bahsettiğin hayatından pek farkı olmaz.aynen dediğin durumdayım sen yazmadan ben cevap vereyim internete telefonumdan bağlanabiliyorum ne biliyosun ki konuşuyosun