Ramazanda gym'e gitmek

disguise

80+
Reaksiyon skoru
11
selamin aleykum. spora yeni basladim ramazanda da ara vermeden gitmek istiyorum ama güncel olarak buna uyan bi spor programim yok onerebilir misiniz?

Yeni basladiysan iftarini yapar spor salonuna gidet antremanini yaparsin iftar ile sahur arasinda yemegini yersin su icmeyi de unutma vucut cok susuz kalir.

Yukarıdaki hocam anlatmış meseleyi. Üstüne tek söylenebilecek şey iftarda fazla yeme hocam. Yoksa antrenman yapmak zor olur.

şöyle bi durum var ben oglen 12de gitmek zorundayim işimden ötürü

arkadaşlar ben sahura kadar akşamdan başlayıp ders çalışacam uyanınca da spora giitmeyi düşünüyorum iftardan önce 4-5 gibi nasıl sizce öğlen 2 gibi falan uyanırım nasıl olur sizce?

arkadaşlar ben sahura kadar akşamdan başlayıp ders çalışacam uyanınca da spora giitmeyi düşünüyorum iftardan önce 4-5 gibi nasıl sizce öğlen 2 gibi falan uyanırım nasıl olur sizce?
geçen sene yaptım o saatlerde aynı ağırlıkla yaptım 1 hafta canım çıktı , aynı ağırlık değil 25 le yapıyosam 20-17.5 la zorlamadan yaptım daha iyi oldu çok zorlama kardiyo yapma sakın aç karnına yaparsan proteini harcar vücut karbonhidrat olmadığı için

bende 5 de gidicem 1 saat spor sonra iftar

Kardiyo yapma, tükenişe gitme zaten yeni başlamıssın bi harekette 30 kiloda zorlanıyorsan 20 kiloya düşür öyle yap. Ramazan ayında hedef olmaz 1 ay dümenden kasları uyarmaya calısırsın öyle gecer.
Yeni başladığın için fullbody yap vucudun sinir sistemin alıssın.

geçen sene yaptım o saatlerde aynı ağırlıkla yaptım 1 hafta canım çıktı , aynı ağırlık değil 25 le yapıyosam 20-17.5 la zorlamadan yaptım daha iyi oldu çok zorlama kardiyo yapma sakın aç karnına yaparsan proteini harcar vücut karbonhidrat olmadığı için

bende 5 de gidicem 1 saat spor sonra iftar
aynen hafif idmanlar atmayı düşünüyorum bende dostum.

Geri