Neler Yeni

avrupa kaçak gitmek..

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Denizcan aykan
Ne iş yapıyorsun ? öğrenci falan mısın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca diyelim kaçak gittin kimse sana iş vermez. inşaatlarda kaçak çalışabilirsen çalışırsın, kısacası türkiyedeki bahsettiğin hayatından pek farkı olmaz.
ne yapacağımı bilmiyorum neyse zaten umudum yoktu öylesine denedim konu açıp fikir almayı belki yaratıcı bişi gelir diye bende biliyorum bazı şeylerin imkansız olduğunu sadece bok gibi durumdayım çıkış yolu arıyorum öğrenci değilim

ne yapacağımı bilmiyorum neyse zaten umudum yoktu öylesine denedim konu açıp fikir almayı belki yaratıcı bişi gelir diye bende biliyorum bazı şeylerin imkansız olduğunu sadece bok gibi durumdayım çıkış yolu arıyorum öğrenci değilim
dostum ne olursa olsun kaçak gitme. diğer türlü gitmek istersen aracı kurumlara başvurman en mantıklı yol. herkesin Türk pasaportu olduğu için değeri çok azaldı,pasaportumuzu kimse sallamıyor artık. Kaçak yollarla girceksen en mantıklı ülke amerika, ingilizce biliyorsan da kalıcı olma ihtimalin yükselir. Ama her an ülkeden kovulma riskin her zaman olacak yolun açık olsun, umarım çıkış yolu bulursun.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Mehmet
Elinde meslek varsa iş bulup git

RONALDINHO

80+ Silver
avrupada kaçak işi buradaki gibi değil yakalanırsan öttürürler adamı.

Top Bottom