Arama sonuçları: *

• Users: R4wl0
  • Order by date
  1. R4wl0

İphone 14 Pro Pil değişimi

14 Pro %84 pil kapasitesi var apple teknik servisi ücreti mukabilinde sizce ne kadara yapar. ( Yaptırma amacım uzun süreli kullanım için )
  2. R4wl0

ÇEVRİMDIŞI MİCROSOF 2010 EXCEL VE WORD KULLANIMI

Dostlar, Çevrimdışı bir cihaza word ve excel 2010'u atmam gerekiyor bu durumu nasıl halledebilirim. İnternete bağlı pc var bu pc'i kullanarak flash yardımı vs. nasıl cevrimdışı pc'e atıp kullanabilirim.
  3. R4wl0

Turknet 1000MBPS düşüş

5GHz üzerinden test ettiğimde istediğim seviyeyi görüyo +500 ve üstü 1716811431 olmadı jag girişini değiştirmek gerekiyor sanki hocam.
  4. R4wl0

Turknet 1000MBPS düşüş

Yok hocam eğer ki benim yapabileceğim bişey varsa onu denemek istiyorum.
  5. R4wl0

Turknet 1000MBPS düşüş

Hocam her 2 haftada bir PC komple söküp temizliyorum. Sonra kabloları geri takıyorum. Ekstra yaptıgım başka hiçbir şey yok.
  6. R4wl0

Turknet 1000MBPS düşüş

Dostlar, Turknet'e geçişimde 1000/1000 paketi ile geçiş yaptım. Son 2 Ay'a kadar bir sıkıntı yoktu. Fakat, son zamanlarda birden speedtest yaptım ve sonuçlarım 100/100'e kadar düşmüş. Sebebi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  7. R4wl0

YD Telefonum kapandı !!

Dostlar, YD İphone 12 sahibiyim cihazım bugün kapandı. E-Sim hakkımı da kullandım. Acaba aynı numara üzerine yeni hat alabilir miyim ve başka TR cihazında kullanabilir miyim ?
  8. R4wl0

Tazminat almaya hak kazanma?

Hocam benim 2 senem oldu bende bazı durumlardan hoşnut değilim. Tazminat ücretine hak sahibi miyim ?
  9. R4wl0

Kendi isteğimle ayrılsam tazminat alabilir miyim ?

Dostlar, 2 Senedir çalıştığım işyerinde Ustabaşı tarafından, baskı, alttan iğneleme laf sokumu vs. uygulanıyo üstüme tabi bende boşta durmayıp gerektiği yerde cevabını veriyorum. Fakat ona böyle bağlı kalmak hiç hoşuma gitmiyo ama aklıma da 2 senelik tazminat ücretimin eğer ki kendi isteğimle...
  10. R4wl0

3000tl mouse önerisi

V3 al geç
  11. R4wl0

Mikrofonum arka plan seslerini algılıyor !!

Dostlar, Razer Seiren mini mikrofon aldım. Ses kaydedici ve Discord olmak üzere ikisinde de denedim. Çok rahatsız etmeyecek şekilde klavye ve mouse sesini algılıyor. Bunu 0'a veya minimum düzeye indirebilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  12. R4wl0

FC 24 Oyundan atma sorunu

Dostlar, İlk yüklediğimde bir şey olmayan oyunda bugün durduk yere oyundan atılıyorum. YT'dan çözümlerine baktım uyguladım fakat herhangi bir çözüme ulaşamadım.
  13. R4wl0

Razer Seiren Mini nasıldır ?

Dostlar, Zorunlu değil fakat, Razer mouse ve kulaklığa sahibim ufaktan set gözükmesi ve de ihtiyacım olduğu için almak istiyorum sizce nasıldır ?
  14. R4wl0

Dragonfly F1 Pro Max vs Ninjutsu Sora 4K

Dostlar, CS2 Seçkin kasıyorum. Şuan da Kablolu Viper Mini kullanıyorum. Evet memnunum fakat, Daha rahat ve FPS oyun odaklı bir mouse geçmek istiyorum. 2-3 gündür kendi çapımda araştırıyorum. Bu 2 mouse arasında devasa fark olur mu ona göre birini tercih etmek istiyorum.
  15. R4wl0

2.000 ₺ Bütçeli FPS mouse önerisi

@Otistik Eşek hocam selamlar, F1 Pro Max siparişi verdim. Umarım memnun kalırım skatezleri, 4K hz desteği, G Pro ile benzer Shape kullanımı vs. hoşuma gitti. Umarım pişman olmam teşekkür ederim tekrardan.
  16. R4wl0

Gaming kulakiçi kulaklık

Dostlar, Kulakiçi kulaklığa geçmek istiyorum. Hyperx Freebuds ve Razer Hammerhead ön planda olan kulaklıklar ama ben yine de size danışmak istedim. Tavsiyeleriniz varsa sizi de dinlemek istiyorum.
  17. R4wl0

180hz monitör hocam
  18. R4wl0

USB Dongle mı hocam ?
  19. R4wl0

nasıl mouse peki hocam
  20. R4wl0

Dostlar, CS2 odaklı FPS oyunları için kullanacağım gerek skatezleri, gerek sensörü, gerekse elde tutuş hissiyatı güzel, hafif ve kablosuz olan bir mouse arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Geri