Turknet 1000MBPS düşüş

R4wl0

80+
Reaksiyon skoru
122
Dostlar,

Turknet'e geçişimde 1000/1000 paketi ile geçiş yaptım. Son 2 Ay'a kadar bir sıkıntı yoktu. Fakat, son zamanlarda birden speedtest yaptım ve sonuçlarım 100/100'e kadar düşmüş. Sebebi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dostlar,

Turknet'e geçişimde 1000/1000 paketi ile geçiş yaptım. Son 2 Ay'a kadar bir sıkıntı yoktu. Fakat, son zamanlarda birden speedtest yaptım ve sonuçlarım 100/100'e kadar düşmüş. Sebebi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam herhangi bir kablo değişimi, modem ayarı, pcde ise sorun internet bağdaştırıcı ayarlarına karıştın mı?

Hocam herhangi bir kablo değişimi, modem ayarı, pcde ise sorun internet bağdaştırıcı ayarlarına karıştın mı?
Hocam her 2 haftada bir PC komple söküp temizliyorum. Sonra kabloları geri takıyorum. Ekstra yaptıgım başka hiçbir şey yok.

Hocam her 2 haftada bir PC komple söküp temizliyorum. Sonra kabloları geri takıyorum. Ekstra yaptıgım başka hiçbir şey yok.
Hocam peki Turknet'e online işlemlerden ulaştınız mı? Bi şey dediler mi?

büyük ihtimal kablo kaynaklı bir sorun var hocam 5 ghz üzerinden telefondan test et normal çıkıyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde aygıt yöneticisine gel pcden ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at

Dostlar,

Arkadaşımda eskiden aynısı oluyordu. Kablonun ucu kırık diye düşüyordu. çıkar tak yapıp düzeliyordu.

5GHz üzerinden test ettiğimde istediğim seviyeyi görüyo +500 ve üstü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olmadı jag girişini değiştirmek gerekiyor sanki hocam.
Direkt kablo almak mantıklı hem değiştirmiş oluruz.

Geri