Hocam herhangi bir kablo değişimi, modem ayarı, pcde ise sorun internet bağdaştırıcı ayarlarına karıştın mı?Dostlar,
Turknet'e geçişimde 1000/1000 paketi ile geçiş yaptım. Son 2 Ay'a kadar bir sıkıntı yoktu. Fakat, son zamanlarda birden speedtest yaptım ve sonuçlarım 100/100'e kadar düşmüş. Sebebi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam her 2 haftada bir PC komple söküp temizliyorum. Sonra kabloları geri takıyorum. Ekstra yaptıgım başka hiçbir şey yok.Hocam herhangi bir kablo değişimi, modem ayarı, pcde ise sorun internet bağdaştırıcı ayarlarına karıştın mı?
Hocam peki Turknet'e online işlemlerden ulaştınız mı? Bi şey dediler mi?Hocam her 2 haftada bir PC komple söküp temizliyorum. Sonra kabloları geri takıyorum. Ekstra yaptıgım başka hiçbir şey yok.
Wi-fi üzerinde hızlar nasıl?Yok hocam eğer ki benim yapabileceğim bişey varsa onu denemek istiyorum.
Arkadaşımda eskiden aynısı oluyordu. Kablonun ucu kırık diye düşüyordu. çıkar tak yapıp düzeliyordu.Dostlar,
Turknet'e geçişimde 1000/1000 paketi ile geçiş yaptım. Son 2 Ay'a kadar bir sıkıntı yoktu. Fakat, son zamanlarda birden speedtest yaptım ve sonuçlarım 100/100'e kadar düşmüş. Sebebi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
5GHz üzerinden test ettiğimde istediğim seviyeyi görüyo +500 ve üstüWi-fi üzerinde hızlar nasıl?
olmadı jag girişini değiştirmek gerekiyor sanki hocam.Arkadaşımda eskiden aynısı oluyordu. Kablonun ucu kırık diye düşüyordu. çıkar tak yapıp düzeliyordu.
Direkt kablo almak mantıklı hem değiştirmiş oluruz.5GHz üzerinden test ettiğimde istediğim seviyeyi görüyo +500 ve üstü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
olmadı jag girişini değiştirmek gerekiyor sanki hocam.