Arama sonuçları: *

1. M

Yardım MSI G274QPX 27 Ölü Piksel Var .

Tekrardan G272 kullanıyorum, değişim süreci halloldu. Piksel testi yapmıyorum o yüzden problem etmiyorum. Şu an bu fiyata 2K 180hz 27inç bir ekran bulmak çok zor.
  2. M

Amazon iade ettiğim ürün zamlandı

Satıcı Amazon değil bu arada EbrarBilgisayar. Kişiler ile iletişime geçtiğimde garanti veya iade dedim, kendileri iade edin diyince herhalde iade edip garantiye gönderecekler diye düşündüm. Yazdım satıcıya şimdi cevap bekliyorum bakalım...
  3. M

Amazon iade ettiğim ürün zamlandı

Merhaba öncelikle, Amazon üzerinden bir ürün satın aldım ve bir problemden dolayı geri iade etmek durumunda kaldım. Bu 2 gün içerisinde ürün 200 tl zamlanmış ve ben yine aynı ürünü alacağım. Amazon bu 200 tlyi karşılıyor muydu? Böyle bir şey hatırlıyorum da
  4. M

Yardım MSI G274QPX 27 Ölü Piksel Var .

Bu modelin G272 modelini aldım, ilk başta 3 parlak pikselli geldi ama rahatsız etmiyordu. 2-3 saat Valorant oynadıktan sonra baktım bir tane daha kırmızı belirdi ekranın üst taraflarında, yine rahatsız etmiyordu fakat uyuz olup iade ettim. Aldığın yer çok önemli, Amazon'dan almaya özen...
  5. M

7000-8500 arası monitör

Arkadaşlar merhaba, MSI G272QPF E2 modelini aldım fakat parlak pikselden dolayı iade etmek zorunda kaldım. Yine aynı monitörü almak istemiyorum, ona yakın bir monitör önerir misiniz? 2K pivot özelliği olan, asansörlü vs. 180hz
  6. M

Msi mag 256 f monitör 165 hz gösteriyor

hdmi 180hz vermez, display ile deneyebilirsen 180 alabilirsin belki ondandır
  7. M

HDMI ile alabildiğim çözünürlüğü DP ile alamıyorum

Benzer bir sorun yaşadım, hz kısmında öyleydi bende de. Kabloyu birkaç kere takıp çıkarınca düzeldi. Hem monitöre giren dp kısmını hem de type-c kısmını takıp çıkardım. Deneyebilirsin, zarar gelmez.
  8. M

HDMI ile 144HZ alırken DISPLAY ile 120hz alıyorum

Sorunu, kabloyu çıkarıp takarak düzelttim. Garip bir şekilde, anlamadım. Bazen taktığımda 75hz kadar verdi, sonra takıp çıkarınca 180hz alabildim, teşekkür ederim cevabın için.
  9. M

HDMI ile 144HZ alırken DISPLAY ile 120hz alıyorum

Arkadaşlar merhaba, MSIG272QPF E2 model monitörü, laptopuma bağlamak için aldım. Kutudan display to display çıktığından dolayı hdmi ile bağladım ilk başta. Hdmi ile 144hz alabildim fakat display to type-c sipariş etmiştim, onunla 120hz alabildim. Ucuz bir kablo almıştım diğerlerine göre, ondan...
Geri