Amazon iade ettiğim ürün zamlandı

Reaksiyon skoru
1
Merhaba öncelikle, Amazon üzerinden bir ürün satın aldım ve bir problemden dolayı geri iade etmek durumunda kaldım. Bu 2 gün içerisinde ürün 200 tl zamlanmış ve ben yine aynı ürünü alacağım. Amazon bu 200 tlyi karşılıyor muydu? Böyle bir şey hatırlıyorum da

Değişim istemeliydin iade değil. Müşteri hizmetlerine yaz, Müşteri memnuniyeti için birşeyler yapabilirler

Değişim istemeliydin iade değil. Müşteri hizmetlerine yaz, Müşteri memnuniyeti için birşeyler yapabilirler
Satıcı Amazon değil bu arada EbrarBilgisayar. Kişiler ile iletişime geçtiğimde garanti veya iade dedim, kendileri iade edin diyince herhalde iade edip garantiye gönderecekler diye düşündüm. Yazdım satıcıya şimdi cevap bekliyorum bakalım...

aldıktan kısa bir süre sonra indirime girerse indirim kadar kupon veriyolar

Satıcı Amazon değil bu arada EbrarBilgisayar. Kişiler ile iletişime geçtiğimde garanti veya iade dedim, kendileri iade edin diyince herhalde iade edip garantiye gönderecekler diye düşündüm. Yazdım satıcıya şimdi cevap bekliyorum bakalım...
Satıcı amazon değilse ,bir beklentiniz olmasın. Amazon ve Hepsiburada dışındaki satıcılar kendi kaarını düşünür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,691
Üyeler
184,479
Son üye
hkn16954
Geri