Neler Yeni

Amazon iade ettiğim ürün zamlandı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğulcan Mustafa
Merhaba öncelikle, Amazon üzerinden bir ürün satın aldım ve bir problemden dolayı geri iade etmek durumunda kaldım. Bu 2 gün içerisinde ürün 200 tl zamlanmış ve ben yine aynı ürünü alacağım. Amazon bu 200 tlyi karşılıyor muydu? Böyle bir şey hatırlıyorum da

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Değişim istemeliydin iade değil. Müşteri hizmetlerine yaz, Müşteri memnuniyeti için birşeyler yapabilirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğulcan Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değişim istemeliydin iade değil. Müşteri hizmetlerine yaz, Müşteri memnuniyeti için birşeyler yapabilirler
Satıcı Amazon değil bu arada EbrarBilgisayar. Kişiler ile iletişime geçtiğimde garanti veya iade dedim, kendileri iade edin diyince herhalde iade edip garantiye gönderecekler diye düşündüm. Yazdım satıcıya şimdi cevap bekliyorum bakalım...

Tankman

80+ Bronze
aldıktan kısa bir süre sonra indirime girerse indirim kadar kupon veriyolar

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Satıcı Amazon değil bu arada EbrarBilgisayar. Kişiler ile iletişime geçtiğimde garanti veya iade dedim, kendileri iade edin diyince herhalde iade edip garantiye gönderecekler diye düşündüm. Yazdım satıcıya şimdi cevap bekliyorum bakalım...
Satıcı amazon değilse ,bir beklentiniz olmasın. Amazon ve Hepsiburada dışındaki satıcılar kendi kaarını düşünür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,450
Üyeler
168,443
Son üye
enesozer27
Top Bottom