habbassaka
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,264
- İsim
- Berk
ben vatan bilgisayar mağazasına monitörü götürdüm ölü piksel vardı aynı senin bu duygularınla gittim herif bana neden iade olucak diye sordu curved gözümü aldı odaklanma problemi oluşturdu beğenmedim dedim verdim. sen ister beğendim de ister kusuru var de her türlü ürün teknik servise gidecek onlar onay verip sana iadeyi gerçekleştirecek. ha ekstradan kusuru belirtirsen bu sefer sen yaptın öyle oldu böyle oldu falan derler konu bu sefer hiç yoktan yere uzar. en güzeli beğenmedim veya anakarta uyumlu olmadı işte ne bilim sata kabloları çok kısa geldi falan de. ben de doğrusunu söylemek isterdim, hakkaniyet neyse o olsun derdim ama türkiyede her koyun kendi bacağından asıldığı için... hem o kadar para vericem hem ölü pikselli ürünü kabul edicem yok öyle. kimse kusura bakmasın. fabrikaları zengin etmek için çalışmıyoruz. kalite kontrol testi yapmadan böyle kusurlu ürünleri de satmaya calısmasınlar o zaman.Merhaba arkadaşlar rampage psu kullanıyordum değiştirmek için vatan bilgisayar internet sitesinden asus 750b ürününü aldım ürün bu hafta salı günü (19 Kasımda) geldi ürünü montajladım biraz zaman geçince ses gelmeye başladı kasayı kapattım gala gelmeye devam etti psu nun arkasındaki şarteli kapattım yine ses geldi fişi çektim öyle durdu bende iade etmek istedim fakat bu sorunu bazen yapıyor bazen ses gelmiyor iade sürecini en hızlı şekilde nasıl yapabilirim iade yerindeki seçenekler şunlar;
Yanlış Ürün Geldi
Beğenmedim
Yanlış ürün Aldım
Ürün Kusurlu Geldi
Diğer
Sizce en hızlı iade için hangisini sevmeliyim
Kusurlu Geldi dersem servise giderse ve arada ses yaptığı için bir sorun yok derlerse geri gelir mi iade olur mu pek bilmiyorum ama şu anda ne yapacağımı şaştım yardımcı olursanız çok sevinirim
sen lütfen sadece benim anlattığım gibi yap