Neler Yeni

Vatan Bilgisayar Tecrübem Hk.

teşhir ürünlerin fotosu varmı merak ettim :D nasıl o hatayı yapıyorlar anlam veremiyorum
Fanlar ve iç kısmı görünen sonradan gelen dıştan görünen ilk gönderdiklerine ait
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.o hocam yeni kasaniz normalde yapmazlar böyle şeyler ama bazen şaşırtıyor 🙃
ben de şaşırdım :D

Hata değil kasıtlı yapıyorlar hakkını aramayanı kazıklıyor arayanıda süründürüyorlar
ben kasıtlı yaptıklarını düşünmüyorum. bir sürü hazır sistem aldım hiçbirinde böyle bir sorun yaşamadım. benim düşüncem mağazalarda çalışan embesil olarak tabir edilecek kişilerden kaynaklı bir sorun. Adam onun teşhir olduğunu ayırt edemiyorsa çalıştırmayın böylelerini diye de söylemiştim telefonda şimdi aklıma geldi.

Ekler

• 0FEF4BFF-1DF3-44AE-8592-7729333D7E17.jpeg
    0FEF4BFF-1DF3-44AE-8592-7729333D7E17.jpeg
    2 MB · Hit: 83
  • 386EBAFD-7D47-4920-AEC2-308093E51DBC.jpeg
    386EBAFD-7D47-4920-AEC2-308093E51DBC.jpeg
    1.7 MB · Hit: 85
  • 135C1332-0B3D-407F-9AC0-32E42DD9AD0B.jpeg
    135C1332-0B3D-407F-9AC0-32E42DD9AD0B.jpeg
    3 MB · Hit: 83
Fanlar ve iç kısmı görünen sonradan gelen dıştan görünen ilk gönderdiklerine ait

ben kasıtlı yaptıklarını düşünmüyorum. bir sürü hazır sistem aldım hiçbirinde böyle bir sorun yaşamadım. benim düşüncem mağazalarda çalışan embesil olarak tabir edilecek kişilerden kaynaklı bir sorun. Adam onun teşhir olduğunu ayırt edemiyorsa çalıştırmayın böylelerini diye de söylemiştim telefonda şimdi aklıma geldi.
Baya tozlanmış hemide bunu 2 kere göndermeleri için mal olmaları lazım yada ark ın belirttiği gibi belki böyle gönderirsek ses çıkarmaz mantığında. Bu arada hayırlı olsun

İyi ki tozlu gelmiş. Yoksa nasıl anlıcaktınız teşhir olduğunu? Art niyet olsa bence temizler öyle gönderirlerdi. Bunları gönderenler biraz geri zekalı olabilir.

Yazının sonu mutlu bitmesine sevindim hocam bi an 3. kezde aynı problemi yaşayacan sandım okurken 😂

Geri