Arama sonuçları: *

• Users: ozrr
  • Order by date
  1. O

Türknet'ten Türk Telekom'a geçilir mi?

İlkinden sonra tekrar aradım ve o sistemin izin verdiğini söyledi. Kendi modemimle vb. 650TL ve ilk 2 ay kendisi 100'er TL indirim daha yaptı. Cidden çok ilgiliydi transfer yapan kişi. Fiber altyapı için talepte bulunabileceğimi ben sorup söylemeden kendisi hatırlattı. Şuan bulunduğum arızalar...
  2. O

Hocam kendileri şuan 100Mbps sağlayamayız diyorlar fakat bazıları da sağlayabiliriz diyor. Ben kendim QoS yaparak 50Mbps yapsam yinede 100Mbps paket alsam olur mu diyorum olmaz diyorlar. Bu verdikleri bilgiler doğru mu? Pek bilgili olduklarını düşünemediğim için size sormak istedim.
  3. O

Bu QoS ayarlarıyla tekrar SNR değerlerini yükseltebiliyorsam 50Mbps'ye kendim sabitleyebiliyorsam modem üzerinden ve sıkıntı çekmiyorsam 100Mbps alacağım şuan hocam.
  4. O

50 veya 100Mbps olması önemli değil çünkü ikisi aynı fiyat olduğu için aralarında git gel yapabiliyorum hocam. Fakat söylediğim gibi şuna en azından Türknet'in 6ms vermesinden memnunum diğerlerinden değilim. Olurda TT daha fazla absürt ping verirse diye korkuyorum o yüzden 12 ay yaptırmak...
  5. O

Altyapım maksimum 70-80 destekliyor hocam tekrar bağlantı hataları yaşamamak için 50Mbps alıp 100Mbps'ye çıkarttırıp sorun yaşarsam tekrar düşürmeyi planlıyorum. Ayrıca aşırı kötü bir deneyim yaşarsam diye acım en azından biraz daha az sürmesini istiyorum çünkü pek güvenemiyorum bunlara. 12 ay...
  6. O

Maalesef kablonet altyapısı da yok hocam. Diğer ara mahallelerin aksine çok işlek bir yerdeyim direkt dibimde yeni açılmış ve özellikle onun için kazı yapılmış spor salonu ve yüzme havuzlu büyük mahalle parkımız bile var artık ne kadar etkisi oluyordur bu tarz yapılar bilmiyorum fakat yinede çok...
  7. O

TürkTelekom vdsl altyapınız varsa hiçbiri size çözüm değil hocam. Tek çareniz TT'ye geçip küçük işleriniz için daha kolay destek bulup bide abone avantajını kullanarak fiber altyapı talebi için darlamanız olarak düşünüyorum çünkü benim şahsi planım bu yönde. 1761072258 En azından kendi bölgem...
  8. O

QoS ayarı yaptım kendileri 50 ye düşürmüşlerdi ben de 45 e kadar düşürdüm fakat sonuç aynı. Şimdi de yeni destek talebi açtım port değişikliği falan istedim. Kendileri bana dalga geçer gibi tracert testi yolluyorum size onu yapın düşük çıkarsa göndericez talebinizi dediler. Sorun şurda...
  9. O

Apartmandakiler çok internetle işi olan kişiler değiller hocam. Ben Superonline ve Türknet'te bu sorunların aynısını yaşadım. Belki TürkTelekom kendine iyi port ayırma mevzusu varsa zaten aboneliğe geçtiğimde port değişikliği isteyeceğim bunun için. Ayrıca geldiklerinde biraz darlayarak çok eski...
  10. O

Fiyatını geçtim çoğu şirket aynı fiyat zaten fakat her gün 1 saatlik oyunumda jitter ms ve ping girmesinden bıktım. Bundan kurtulmak isteyip telekoma geçtiğimde de daha kötü değerler almaktan korkuyorum sadece hocam. Telekom kullanıyorsanız memnun musunuz? 1761070317 12 ay yaptıracağım eğer bir...
  11. O

Türknet 70mbps paket kullanırken gün içinde fazlalaşan internet kopmaları ve özellikle gece 2 bile olsa yaşanan jitter ms sorunları yüzünden destek talebi açmıştım. Kendileri 50mbps vermeye başladılar ve yinede yavaşlamalar yaşanıyordu. Altyapım TT VDSL FTTB ve geçersem yine 50mbps pakete geçip...
  12. O

ZyXEL VMG3625-T50b alınır mı?

ZTE modem kullanıyorum ve 140MT2 evde şaşırtıcı derecede iyi çekmesine rağmen internet ışığı kendi kendine kırmızı yanıyor ve restart atmadan düzelmiyor modem de zaten Superonline modemiydi ve TurkNet'e geçiş yaptım geçen hafta. Meğerse kopmalar modem kaynaklıymış :D Modem arayışındayım ve bu...
Geri