Türknet'ten Türk Telekom'a geçilir mi?

TürkTelekom vdsl altyapınız varsa hiçbiri size çözüm değil hocam. Tek çareniz TT'ye geçip küçük işleriniz için daha kolay destek bulup bide abone avantajını kullanarak fiber altyapı talebi için darlamanız olarak düşünüyorum çünkü benim şahsi planım bu yönde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En azından kendi bölgem için sıkıntı çıktığında Türknet'in hiçbir şekilde uğraşmadığını üstüne üstlük cevap bile vermeye tenezül etmediğini görmüş oldum hocam. Bir başka kabus olacak macera için TT'yi seçiyorum maalesef...
müşteri hizmetleri konusunda hiç sıkıntı yaşamadım umarım yaşamazsınız hayırlısı olsun.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: ozrr
modem haricinde kablonet en beğendiğim oldu sadece türkcelli denemedim
Maalesef kablonet altyapısı da yok hocam. Diğer ara mahallelerin aksine çok işlek bir yerdeyim direkt dibimde yeni açılmış ve özellikle onun için kazı yapılmış spor salonu ve yüzme havuzlu büyük mahalle parkımız bile var artık ne kadar etkisi oluyordur bu tarz yapılar bilmiyorum fakat yinede çok kötü denebilecek bir hizmet alıyoruz. 169m dolaba uzaklığım. Ama hiç doğru düzgün altyapı gelmiyor senelerdir. Çareyi son olarak artık altyapının kendi üreticisinde arıyacağım.

müşteri hizmetleri konusunda hiç sıkıntı yaşamadım umarım yaşamazsınız hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederim hocam. Asıl amacım ping jitter ms ve hız dalgalanmaları yaşamamak adına olacak bundan sonra.

TürkTelekom vdsl altyapınız varsa hiçbiri size çözüm değil hocam. Tek çareniz TT'ye geçip küçük işleriniz için daha kolay destek bulup bide abone avantajını kullanarak fiber altyapı talebi için darlamanız olarak düşünüyorum çünkü benim şahsi planım bu yönde.

En azından kendi bölgem için sıkıntı çıktığında Türknet'in hiçbir şekilde uğraşmadığını üstüne üstlük cevap bile vermeye tenezül etmediğini görmüş oldum hocam. Bir başka kabus olacak macera için TT'yi seçiyorum maalesef...
650TL ye 100Mbps veriyor Türk Telekom Transfer kampanyasıyla. Ona geçmeye çalış hız fazla gelirse kısıtlarsın. Tarife 100Mbps olduğu için Prime ayrıcalıkları da var haftada bir bedava kahve bedava havaalanı transferi gibi baya ayrıcalığı var.

650TL ye 100Mbps veriyor Türk Telekom Transfer kampanyasıyla. Ona geçmeye çalış hız fazla gelirse kısıtlarsın. Tarife 100Mbps olduğu için Prime ayrıcalıkları da var haftada bir bedava kahve bedava havaalanı transferi gibi baya ayrıcalığı var.
Altyapım maksimum 70-80 destekliyor hocam tekrar bağlantı hataları yaşamamak için 50Mbps alıp 100Mbps'ye çıkarttırıp sorun yaşarsam tekrar düşürmeyi planlıyorum. Ayrıca aşırı kötü bir deneyim yaşarsam diye acım en azından biraz daha az sürmesini istiyorum çünkü pek güvenemiyorum bunlara. 12 ay 700TL paketten alacağım.

Altyapım maksimum 70-80 destekliyor hocam tekrar bağlantı hataları yaşamamak için 50Mbps alıp 100Mbps'ye çıkarttırıp sorun yaşarsam tekrar düşürmeyi planlıyorum. Ayrıca aşırı kötü bir deneyim yaşarsam diye acım en azından biraz daha az sürmesini istiyorum çünkü pek güvenemiyorum bunlara. 12 ay 700TL paketten alacağım.
18 ay 650TL ye 100Mbps çok daha mantıklı bence. Çevrede başka altyapı varsa ona geç ama mecbur VDSL kullanacaksan başka çare yok zaten zamdan korun üstüne 50TL az öde.

18 ay 650TL ye 100Mbps çok daha mantıklı bence. Çevrede başka altyapı varsa ona geç ama mecbur VDSL kullanacaksan başka çare yok zaten zamdan korun üstüne 50TL az öde.
50 veya 100Mbps olması önemli değil çünkü ikisi aynı fiyat olduğu için aralarında git gel yapabiliyorum hocam. Fakat söylediğim gibi şuna en azından Türknet'in 6ms vermesinden memnunum diğerlerinden değilim. Olurda TT daha fazla absürt ping verirse diye korkuyorum o yüzden 12 ay yaptırmak istemiştim.

50 veya 100Mbps olması önemli değil çünkü ikisi aynı fiyat olduğu için aralarında git gel yapabiliyorum hocam. Fakat söylediğim gibi şuna en azından Türknet'in 6ms vermesinden memnunum diğerlerinden değilim. Olurda TT daha fazla absürt ping verirse diye korkuyorum o yüzden 12 ay yaptırmak istemiştim.
Önemli bu arada, hız değil de 100 olanda Prime ayrıcalıkları var o açıdan iyi.

Pingde fark olacağını sanmam aynı altyapı sonuç olarak. İlla denemek istiyorum dersen 3 aylık taahhütlü tarifelere falan geçebilirsin. Ama uzun taahhüt yapacaksan 12 aylığa gerek yok 18 yap geç.

Pingde fark olacağını sanmam aynı altyapı sonuç olarak. İlla denemek istiyorum dersen 3 aylık taahhütlü tarifelere falan geçebilirsin. Ama uzun taahhüt yapacaksan 12 aylığa gerek yok 18 yap geç.
Bu QoS ayarlarıyla tekrar SNR değerlerini yükseltebiliyorsam 50Mbps'ye kendim sabitleyebiliyorsam modem üzerinden ve sıkıntı çekmiyorsam 100Mbps alacağım şuan hocam.

Hocam kendileri şuan 100Mbps sağlayamayız diyorlar fakat bazıları da sağlayabiliriz diyor. Ben kendim QoS yaparak 50Mbps yapsam yinede 100Mbps paket alsam olur mu diyorum olmaz diyorlar. Bu verdikleri bilgiler doğru mu? Pek bilgili olduklarını düşünemediğim için size sormak istedim.

Hocam kendileri şuan 100Mbps sağlayamayız diyorlar fakat bazıları da sağlayabiliriz diyor. Ben kendim QoS yaparak 50Mbps yapsam yineden 100Mbps paket alsam olur mu diyorum olmaz diyorlar. Bu verdikleri bilgiler doğru mu? Pek bilgili olduklarını düşünemediğim için size sormak istedim.
Onları 100 alabileceğine inandırıp paketi tanımlat sonra istediğini yaparsın. Altyapının desteklemediği paketi satmıyor Türk Telekom. Veya yapmazlarsa şunu da yapabilirsin 24Mbps pakete geç o 600TL idi sanırım sonra hız yükseltten 100 seçersiniz fiyat artacağı için sistem izin verir sanırım.

• Beğen
Netspeed'in 1 haftalık internet kesintisi sırasında Turknet geçtim ve kesinlikle önermiyorum hizmetleri fena değil ama fiyatını haketmiyor altyapınız hangisiyse ona geçin

• Beğen

Fiber 100 mbps

herkes her issde sorun yaşar kimisine çok ilgili olurlar kimisine hiç bakmazlar bile şans meselesi yani türknet de bu tür şeyler daha az oluyor türk telekoma mesela bulunduğum gruplar çok sövüyor türknet övüyorlar hep şansın varsa bu tarz uğraştırıcı sorunlar yaşamazsın
Bakalım nasıl olucak 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,663
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri