Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Xbox Game Pass - EA PLAY Sorunu

Aynı sroun bendede var bir çözüm bulabildiniz mi acaba ?
  2. C

4090 mı 5080 mi? alınmalı

sarı sitede ikinci elden 70k civarlarına 4090 bulunabiliyor ikinci elden alırım diyorsanız 4090 daha iyi bence ama sıfır alacağım diyorsanız 5080 öneririm çünkü 4090ın sıfırının fiyatı nerdeyse 5090larla aynı o paraya değmez diye düşünüyorum
  3. C

Rgb siz bir kasa fanı lazım öneri

Noctua markasının fanlarına bakabilirsiniz hocam amazonda satışı olması lazım.
  4. C

Aradığım şeyi ya ben bulamıyorum ya da yok yardım edin lütfen :(

https://www.itopya.com/asus-rog-strix-scope-ii-96-nx-snow-switch-turkce-rgb-kablosuz-beyaz-mekanik-gaming-klavye_u25734 bi bakın bence indirimde varken güzel klavyedir.
  5. C

RTX 5090 Stokları Ne Zaman Gelir ?

https://www.novabilgisayar.com/Ekran-Karti.asp?EKRAN-KARTI-GPU=RTX-5090 hocam bu sitede stok olmamasına rağmen fiyatlar bu şekilde gözüküyor ama sizce stoklar geldiği zaman fiyatları bu seviyede kalır mı yoksa fiyat güncellemesi gelir mi ?
  6. C

RTX 5090 Stokları Ne Zaman Gelir ?

5090lar ne zaman stoklara girer bir bilgisi veya tahmini olan var mı acaba ? özellikle gigabyte modelleri.
  7. C

Rtx 5090 için Beyaz Psu Önerisi

hocam aynısı atmıştım yukarıda ancak jombo önermedi B tier olduğunu söyledi o yüzden eledim.
  8. C

evet hocam biliyorum bunu ancak kablolar siyah çıkıyor psunun renginin bi manası kalmıyor maalesef teşekkürler yinede 1740100592 dediğiniz gibi kabloyu kaplamak tek çarem sanırım çünkü kablosu beyaz olan bir beyaz psu bulamıyorum bulduklarım ülkemizde satılmıyor satılanlarında stokları yok .d...
  9. C

Hocam öneri için teşekkürler , böyle bir psu buldum beyaz olarak ancak 1000w yeterli olur olmaz emin olmadığım için elemiştim bu psuya ne dersiniz acaba ...
  10. C

Öncelikle herkese merhaba yeni bir sistem topluyorum ve sistemi full beyaz toplamaya özen gösteriyorum bu yüzdende kabloların beyaz olması için beyaz bir psu arıyorum , siyah psu alıp beyaz uzatma kablosu almayıda düşündüm ancak 5090ın yanma haberlerinden sonra ek kablo kullanmayı pek istemedim...
Geri