Neler Yeni

Rtx 5090 için Beyaz Psu Önerisi

can3540

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ümit Can
Öncelikle herkese merhaba yeni bir sistem topluyorum ve sistemi full beyaz toplamaya özen gösteriyorum bu yüzdende kabloların beyaz olması için beyaz bir psu arıyorum , siyah psu alıp beyaz uzatma kablosu almayıda düşündüm ancak 5090ın yanma haberlerinden sonra ek kablo kullanmayı pek istemedim açıkçası en sağlıklısı psunun orjinal kablosunu kullanmaktır diye düşünüyorum bu yüzden beyaz bir psu arıyorum işlemcim ryzen 7 9800x3d ekran kartımda dediğim gibi 5090 yeterli olacak W konusunda aydınlatırsanız ve o W da bir beyaz psu önerirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
efe araci

can3540

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ümit Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 1000w psu yeterli olacaktır size önerim güzel bir 1000w psu alıp kablolarını beyaz bir kumaş ile sarıp güzel bir görüntü oluşturmanız benim bildiğim kaliteli 1000w beyaz psu yok bilen varsa yazsın.
https://docs.google.com/spreadsheet...RB6Xt6JWkc/edit?gid=1973454078#gid=1973454078 şunuda buraya bırakıyorum psu bulursanız burdan hangi segmente olduğunu görebilirsiniz.
Hocam öneri için teşekkürler , böyle bir psu buldum beyaz olarak ancak 1000w yeterli olur olmaz emin olmadığım için elemiştim bu psuya ne dersiniz acaba ?

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
efe araci
Hocam öneri için teşekkürler , böyle bir psu buldum beyaz olarak ancak 1000w yeterli olur olmaz emin olmadığım için elemiştim bu psuya ne dersiniz acaba ?

hocam psu iyi fena değil B tier bir psu ama böyle bir sisteme A tier yakışır e böyle bir sistem topladığınıza göre bütçe derdiniz yoktur diye düşünüerek https://www.gaming.gen.tr/urun/3485...m-full-moduler-135mm-fanli-beyaz-guc-kaynagi/ şu arkadaşı öneriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam psu iyi fena değil B tier bir psu ama böyle bir sisteme A tier yakışır e böyle bir sistem topladığınıza göre bütçe derdiniz yoktur diye düşünüerek https://www.gaming.gen.tr/urun/3485...m-full-moduler-135mm-fanli-beyaz-guc-kaynagi/ şu arkadaşı öneriyorum.
kablolarının beyaz olup olmadığına emin değilim hocam fakat psunun kendisi beyaz dediğim gibi kabloyu beyaz bir şey bulup sararsanız bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.

ve 1000w rahatlıkla yeter.

eğer siz güzel bir 1000w beyaz psu bulursanız bana atın ben onun nasıl olduğuna bakıp size cevap vereyim. ve başlıkta belirtiğiniz gibi farklı kablo kullanmayı kesinlikle önermem çok riskli.

gavanoz

80+
hocam şöyle bi psu var bide. beyaz fakat çıkış tarafı siyah

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
efe araci
1740100010572.png
çıkış tarihi gerçekten de siyah gibi listede yok :D

1740100010572.png
çıkış tarihi gerçekten de siyah gibi listede yok :D
yada çok yeni bir psu listeye daha eklenmemiş 2 seçenek var önerdiğinize göre güzeldir diye düşünüyorum.

can3540

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ümit Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hocam biliyorum bunu ancak kablolar siyah çıkıyor psunun renginin bi manası kalmıyor maalesef teşekkürler yinede

kablolarının beyaz olup olmadığına emin değilim hocam fakat psunun kendisi beyaz dediğim gibi kabloyu beyaz bir şey bulup sararsanız bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.

ve 1000w rahatlıkla yeter.

eğer siz güzel bir 1000w beyaz psu bulursanız bana atın ben onun nasıl olduğuna bakıp size cevap vereyim. ve başlıkta belirtiğiniz gibi farklı kablo kullanmayı kesinlikle önermem çok riskli.
dediğiniz gibi kabloyu kaplamak tek çarem sanırım çünkü kablosu beyaz olan bir beyaz psu bulamıyorum bulduklarım ülkemizde satılmıyor satılanlarında stokları yok .d tuf 1000w var ama onuda tavsiye etmiyorsunuz sanırım siyah bir psu tercih edip kabloyu kaplamayı deneyeceğim

gavanoz

80+
psu
hocam sanırım aradığınızı buldum yorumlara bakabilirsiniz kabloları da beyaz
resim_2025-02-21_043757951.png

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
efe araci
hocam kendisi de bunu atmıştı ben B kalite olduğu için pek almasını tavsiye etmedim topladığı sistem hayvanat bir şey gidip A tier bir psu almaması ayıp olurdu o yüzden asusun thor modelini önerdim.
psu
hocam sanırım aradığınızı buldum yorumlara bakabilirsiniz kabloları da beyaz

@can3540 hocam sen yine de bir bak eğer bulamazsan arkadaşın ve senin dediğin psuyu alırsın A tier değil fakat B olmasıda inanılmaz sorun çıkarmaz diye düşünüyorum eğer kozmetik senin için daha önemliyse birazcık psu performansından kısıp kozmetiğe yatırım yapmanın pek zararı olmaz ama ben hala asus thor öneriyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,088
Üyeler
168,381
Son üye
Kerem Çiftçi
Top Bottom