Arama sonuçları: *

1. F

Fazeon marka monitör alınır mı

Hocam merhaba. Aldınız mı? Memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum da.
  2. F

Yüksek fps rağmen anlık donmalar, takılmalar.

1 ram zaten düşük performans vermez mi, çalışşa bile. Bu testin sonucunu nasıl yorumlayacağım
  3. F

1 ram ile farklı slotta denemem gerek. Doğru mu anladım
  4. F

Ne gibi bir sorun olabilir sizce. Bir de benim aklıma monitör geldi,144hz, VA panel ve ghosting sorunu olduğu söylenen bi monitör kullanıyorum. Oyundaki akıcılığı çok etkiler mi?
  5. F

Windows 11 kullanıyorum ve son sürüm yüklü. Oyun içi sıcaklıklarım gayet iyi seviyelerde, İşlemci 70 dereceyi görmüyor, gpu da 70i zor görüyor.
  6. F

Sanırım konuyu okumadınız... Format atıp sürücüleri temiz kurdum ve durum hâlâ aynı dedim.
  7. F

Rx 6600 ekran kartı R5 5600 İşlemci Thermalight assasin king kule tipi soğutucu Msi MPG B550 anakart G. Skill Ripjaws V 8gb x 2 (16gb. 3600mhz. CL18) Kioxia exceria 500gb M.2 NVMe PCle3.0 750w coldpower +80 Bronze psu Arkadaşlar sistemde özellikle cs2 ve valorant oynarken sürekli saniyelik...
  8. F

Zoko kasa alınır mı? Önerileriniz

Hocam hangi kasayı aldınız memnun musunuz
  9. F

R5 5600 ile bu soğutucu yeterli mi

Arkadaşlar dün Valorant oynarken ısı sebebiyle bir anda sistem kendini kapattı. Tekrar açtığımda ise açılış ekranında CPU sıcaklık uyarısı vardı. R5 5600 stok soğutucu kullanıyorum termal macun da yeni olmasına rağmen böyle bir durum yaşayınca kule tipine geçmeye karar verdim. Bu soğutucu iyi mi...
  10. F

Sinerji VOK Birthday MSI alınır mı?

Donanım arşivi sistemini mi diyorsun. Onu alacaktım stok bitti şansıma
  11. F

Hocam var mı örnek hazır sistem
  12. F

Peki bu bütçeye daha iyi bi sistem toplayabilir miyim? Monitörü çıkardığın zaman 25 26 bin tl bütçem kalıyor
  13. F

Kardeşim ben almazdım nasıl bir cevap? Seninle röportaj mı yapıyoruz burda. Tamam beğenmemiş olabilirsin fakat neden almazdın, hangi özelliği kötü, bu fiyata daha iyi ne alınabilir? Yardımcı olun lütfen yazmak için yazmayın.
  14. F

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-birthday-msi-geforce-rtx5060-shadow-2x-8gb-ryzen-7-5700-32gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-55880?utm_source=YouTube&utm_medium=Video&utm_campaign=VOK+Birthday Arkadaşlar monitör dahil 30-31k param var bu sistem alınır mı?
  15. F

GTX 3050 8GB ile RX 6600 Takası mantıklı mı?

Bir de arkadaşlar ekran kartının içi açıldıysa güvenlik bandı yoksa ne olur. Sadece garanti dışı kalır diye biliyorum. Macun değiştirmek dışında bi işlem yapıp kartın performansı düşürülebilir mi
  16. F

Nakit kaça gider benim kart. 3050 8gb modeli asusun kutu fatura var 2024te alındı. Furmark testi 75-78 derece temp, 100-105 derece hotspot veriyor
  17. F

İki cihaz da kutulu faturalı. Ama benimkinin 8 9 ay garantisi var fakat kartımın arkasında güvenlik bandı delik ama hiç açmadım nasıl oldu bilmiyorum
  18. F

İkinci el piyasası o kadar kötü ki hocam 6600 ve 6600 xt temizleri arasında 2k fiyat oynuyor
  19. F

Hocam üstüne bütçem yok. Her türlü 2. El alacağım furmark testi 65 70 derece arasıydı. Temiz yani. Asıl sorum rtx 3050 8gb ve rx 6600 Takası mantıklı mı. Performans artışı yaşar mıyım?
Geri