Zoko kasa alınır mı? Önerileriniz

efetg

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,300
zoko chiko vs zoko melody

Bu iki kasa arasında kaldım kullanan arkadaşlar yorumlarınız nelerdir yada başka kasa öneriniz varmıdır hava akışı iyi olan bir kasa arıyorum

Bütçe 1500

1500e alabileceğin en iyi kasa zokodur.

chikonun görüntüsü daha bi hoş gibi

chikonun görüntüsü daha bi hoş gibi
Oo Reis sen chikodamı bilirsin :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zoko chiko vs zoko melody

Bu iki kasa arasında kaldım kullanan arkadaşlar yorumlarınız nelerdir yada başka kasa öneriniz varmıdır hava akışı iyi olan bir kasa arıyorum

Bütçe 1500
Abdullahın dediği gibi chiko modeli daha güzel duruyor.

Bütçen esnerse eğer ileriye dönük olarakta zoko amiral alabilirsin 2200 filan olması lazım

Onun harici chiko görünüş olarakta şık duruyor kalitesi de fiyatına göre oldukça iyi

Bütçen esnerse eğer ileriye dönük olarakta zoko amiral alabilirsin 2200 filan olması lazım

Onun harici chiko görünüş olarakta şık duruyor kalitesi de fiyatına göre oldukça iyi
Çok büyük kasaya ihtiyacım yok ikisinin arasındaki tek bariz fark melody 5mm sac
Chiko 4,5mm sac başka Bariz fark göremedim benimde gönlümde chiko vardı onu alacağım inşallah

Amirale detaylı baktım baya şık duruyor bir ihtimal onu da düşünebilirim ama çok büyük durur yer kaplar korkusu var

Son düzenleme:
Çok büyük kasaya ihtiyacım yok ikisinin arasındaki tek bariz fark melody 5mm sac
Chiko 4,5mm sac başka Bariz fark göremedim benimde gönlümde chiko vardı onu alacağım inşallah

Amirale detaylı baktım baya şık duruyor bir ihtimal onu da düşünebilirim ama çok büyük durur yer kaplar korkusu var
Özellik olarak melody daha iyi görünüş olarak da chiko kendi göz zevkine göre karar verebilirsin çok fark yok iyi bir sistem koyamayacaksın büyük ihtimalle içine

Yani ileri dönük istediğin ekran kartı sıvı soğutmayı takabilirsin en sağlam sistemlerde bile kullanılıyor :D

chikodan felaket memnun kalanlar varmış

Ekler

• 1752057753416.webp
    1752057753416.webp
    10.8 KB · Hit: 38
Özellik olarak melody daha iyi görünüş olarak da chiko kendi göz zevkine göre karar verebilirsin çok fark yok iyi bir sistem koyamayacaksın büyük ihtimalle içine

Yani ileri dönük istediğin ekran kartı sıvı soğutmayı takabilirsin en sağlam sistemlerde bile kullanılıyor :D
Eve t 2. PC olarak kullanacağım çok masrafta yapmak istemiyorum koyacağım alanda sınırlı iyi düşünmem gerekiyor

Eve t 2. PC olarak kullanacağım çok masrafta yapmak istemiyorum koyacağım alanda sınırlı iyi düşünmem gerekiyor
Hocam alan sınırlıysa chiko daha ideal gibi az önce baktım amiral olan daha büyük eatx benim anakart matx ve alanım da hemen hemen hiç olmadığı için yüzde 90 chiko alacagim haftaya

Ayrıca derseniz çok masraf yapmak istemiyorum 2 fanlı onu mesh 870e şu model vardı revenge magic ama güzel mıdır bilmiyorum

Hocam hangi kasayı aldınız memnun musunuz
zoko amiral aldım kalitesi güzel beğendim fanları - puan onun haricinde kasa taş gibi alın kullanın

daha şekilli şukullu istiyorsanız zoko king var oda güzel arkadasım aldı beğendi onada bakabilirsiniz

Geri