Arthur Morganx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 412
anakartın zaten argb destekliyor fanları direk anakarta bağlayıp msi uygulamasından kontrol edebilirsin renkleriArgb kontrolcü öneriniz var mı? zoko dk431+b650tomahawk ikilisi için ve pwm fan çok gerekli bir şey mi kasa alırken bunu ön planda tutmalıyım?
3 adet fandan 3 ayrı kablo çıkmıyor mu anakartımda kaç adet argb soketi var hocam?anakartın zaten argb destekliyor fanları direk anakarta bağlayıp msi uygulamasından kontrol edebilirsin renkleri
bir de 3 fanla da kalmıycam ekstra 3 fan daha alcam hava soğutmayla beraber 9 tane argb fan olacak3 adet fandan 3 ayrı kablo çıkmıyor mu anakartımda kaç adet argb soketi var hocam?
zoko amiral 2100 şuan birde benim şuan ki kasamdan alıcağım kasaya parçaları taktırtacağım için yapamıyorum ben onu bilgisayarcıyada para vercem 1k fark oluyor o paraya başka parça alırım diye düşündümNeden az daha koyup Zoko amiral almıyorsun?
N11Den nays ve kupon ile 1200 1300e alınabiliyor ben aldım fanlarını dandik fanlarla değiştirdim bunun fanlarını corsair 3000d'ye takıp ondan çıkan fanları satıp bedavaya getiricem kasayı