Arama sonuçları: *

1. C

Instagram kimlik problemi

kimliğimi instagrama yüklüyorum bana sürekli daha sonra tekrar deneyin diyo. Başka ip den başka cihazdan denedim hala sorun aynı 12 saat bekledim sorun devam ediyor
  2. C

Açığa geçmek için yardım

Halk eğitimde hafızlık kursuna gidenler açığa geçebiliyor fakat yakınımdaki iller dahil hepsi dolu kuran dili arapça diye bir ders var bu kurs ile açığa geçmem mümkün mü? Halk eğitim geçemezsin dedi internette bazı videolar geçiliyor diyor geçen var mı bu şekilde.
  3. C

4k butce kamera onerisi

https://www.itopya.com/asus-rog-eye-s-fhd-5mp-60fps-webcam_u14929 bunu aldim
  4. C

4k butce kamera onerisi

senin var mi onerin
  5. C

4k butce kamera onerisi

kafayi yersin
  6. C

4k butce kamera onerisi

baska onerisi olan var mi
  7. C

4k butce kamera onerisi

soylemis oldugunuz 2500 tl lik urun yerine dedigim gibi 4 bine cikabilirim hatta 5 bin bundan daha iyisi yok mu simdi
  8. C

4k butce kamera onerisi

gohsting var diyorlar ve kamera 30fps 4k olmasina ramen
  9. C

4k butce kamera onerisi

4k butceye en iyi kamera onerinizi bekliyorum 60 fps altini almayi dusunmuyorum
  10. C

Almandaya bilgisayar mühendisliği

bilmiyorum bakicaz artik okuyanlara sorucam
  11. C

imkansız dediğim ben istemediğim için imkansız lise hayatım boyunca nerdeyse uyudum ve üniversitede bilgisayar mühendisliği okumak için kendimi 1 sene eve kapatmam gerekiyor şuanda bilgisayar üzerinden sabit bir işim ve sosyal bir hayatım var. Almanyada okumam için almanca ve inlizce yeterliyse...
  12. C

yanlış anlamış olabilirim 1745469453 hala kirletiyorsun kendini zeki sanan arkadaş
  13. C

Toksiklik yapmaya ne gerek var. Yardıma ihtiyacım var ve siz bu forumu boş yere kirletiyorsunuz.
  14. C

ne vizesi vatandaşlığım var diyorum 1745468197 chat gbt ye atsam düzeltiyor sen anlayamıyor musun
  15. C

öncelikle bulgaristan vatandaşlığım var yani ab vatandaşıyım notlarım iyi olmadığı için türkiyede kazanmam imkansız obp 65 inglizce seviyem ise b2 almancam yok üniversite içinde pek bir param yok kendim orda çalışıp okumayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz
  16. C

Air pods pc baglamak

SES FALAN YOK 1744646651 baktim dogru
  17. C

Air pods pc baglamak

bu şekilde değil kankam benimki yok böyle bir yer
  18. C

Air pods pc baglamak

burasi neresi
  19. C

Air pods pc baglamak

evet 1744639459 ***** degilim