Air pods pc baglamak

cancesur

80+
Reaksiyon skoru
21
1744639018496.png

ses gelmiyor ama geliyor gosteriyor

bluetooth sayfasını ss alıp atar mısınız?

Forum çöktüğü için anca cevap veriyorum , sağ altta kontrol merkezi varya Windows'un oraya tıkla , daha sonra ses kısmının yanında bir sekme tuşu var oraya tıkla karşına çıkan ekranda ses çıkışı kısmı mevcut oradan kulaklığının seçili olduğuna emin ol.

Forum çöktüğü için anca cevap veriyorum , sağ altta kontrol merkezi varya Windows'un oraya tıkla , daha sonra ses kısmının yanında bir sekme tuşu var oraya tıkla karşına çıkan ekranda ses çıkışı kısmı mevcut oradan kulaklığının seçili olduğuna emin ol.
Bir de mal değilim yazmış ahahaha şurayı bilmiyor

bu şekilde değil kankam benimki yok böyle bir yer
Kardeşim benim Windows 11 kullanmıyor musun ? her bilgisayarda farklı windows 11 dizilimi mi oluyor ? ilk defa duyuyorum böyle bir şey.
aşağıda videosunu bıraktım ;

1744646529906.png

SES FALAN YOK
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim benim Windows 11 kullanmıyor musun ? her bilgisayarda farklı windows 11 dizilimi mi oluyor ? ilk defa duyuyorum böyle bir şey.
aşağıda videosunu bıraktım ;
baktim dogru

Alıntıyı görüntüle
SES FALAN YOK
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baktim dogru
Kulaklığı devre dışı bırakıp tekrardan devreye alın daha sonra sisteminize uygun en son bluetooth driverını kurup Çıkış aygıtı olarak AirPods'unuzu varsayılan ses cihazı olarak seçin."Özellikler" seçeneğine tıklayarak bakalım düzelecek mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,747
Üyeler
185,794
Son üye
xBuio
Geri