ses aygıtını seçtin miAlıntıyı görüntüle
ses gelmiyor ama geliyor gosteriyor
evetses aygıtını seçtin mi
Aşağıda gönderdiğim fotoğraftaki yerleri kontrol et bazen cihaz bağlanmış olsa bile ses çıkışı başka seçili oluyor o yüzden ses gelmiyor ;
burasi neresiAşağıda gönderdiğim fotoğraftaki yerleri kontrol et bazen cihaz bağlanmış olsa bile ses çıkışı başka seçili oluyor o yüzden ses gelmiyor ;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Forum çöktüğü için anca cevap veriyorum , sağ altta kontrol merkezi varya Windows'un oraya tıkla , daha sonra ses kısmının yanında bir sekme tuşu var oraya tıkla karşına çıkan ekranda ses çıkışı kısmı mevcut oradan kulaklığının seçili olduğuna emin ol.burasi neresi
Bir de mal değilim yazmış ahahaha şurayı bilmiyorForum çöktüğü için anca cevap veriyorum , sağ altta kontrol merkezi varya Windows'un oraya tıkla , daha sonra ses kısmının yanında bir sekme tuşu var oraya tıkla karşına çıkan ekranda ses çıkışı kısmı mevcut oradan kulaklığının seçili olduğuna emin ol.
bu şekilde değil kankam benimki yok böyle bir yerBir de mal değilim yazmış ahahaha şurayı bilmiyor
Kardeşim benim Windows 11 kullanmıyor musun ? her bilgisayarda farklı windows 11 dizilimi mi oluyor ? ilk defa duyuyorum böyle bir şey.bu şekilde değil kankam benimki yok böyle bir yer
baktim dogruKardeşim benim Windows 11 kullanmıyor musun ? her bilgisayarda farklı windows 11 dizilimi mi oluyor ? ilk defa duyuyorum böyle bir şey.
aşağıda videosunu bıraktım ;
Kulaklığı devre dışı bırakıp tekrardan devreye alın daha sonra sisteminize uygun en son bluetooth driverını kurup Çıkış aygıtı olarak AirPods'unuzu varsayılan ses cihazı olarak seçin."Özellikler" seçeneğine tıklayarak bakalım düzelecek mı