Arama sonuçları: *

1. killerpenguin

Yüksek Hz Monitörde düşük fps almak

bence de sorun yaşatmaz driver kurulumunu ve sistem ayarlarını durumuna göre ayarlarsın
  2. killerpenguin

Parçalar uyumlu mu? Ekran kartı önerisi

önerim ikinci elden kaçınman olur rx6600 ve üzeri vb seriler işini görür https://www.hepsiburada.com/gigabyte-8gb-rtx4060-windforce-oc-eg-gv-n4060wf2oc-8gd-gddr6-pcie-4-0-pm-HBC00004MWSF7
  3. killerpenguin

16 k ya oyun icin monitor dahil sistem

anca apu sistem dizersin çekirdek sayısına ve işlemci modeline dikkat et ileride ekran kartı upgrade edersin ama temiz ikinci el bulabilirsen o da fena olmaz
  4. killerpenguin

Erasmus için tavsiye verebilir misiniz?

romanya insanı da sıcaktır sıkıntı yok istiyosan git
  5. killerpenguin

Silindi silindi silindi

dostum orada dönen tonla bit cc gibi olaylardan sonra daha açmazlar onu 10 yaşındaki bebeler panel kullanıyor
  6. killerpenguin

PC Açılmıyor ve Ekran Gelmiyor: Ne Yapmalıyım?

Çıkartıp takmayı dene ekran kartını bios'u zaten resetlemişsin belli ki, monitörün ayarlarını da sıfırla ama çoğu zaman pili çıkarıp beklettiğin zaman bios reslendiğinde çözülen bir sorun
  7. killerpenguin

Hangi laptopu almalıyım?

hepsi gayet doyurucu bence victus 16 al 240 HZ + 32 Gb ram e sahip fakat her biri ısınma sorununa az çok sahip laptop soğutucu alırsan iyi olur
  8. killerpenguin

🔥İndirim 🔥Eti Puf Kakaolu Bisküvi 18 g x 48 Adet 135TL🔥

beyler niye heyecan yaptınız alt tarafı mini pop kek 135 tl olmuş
  9. killerpenguin

Çözüldü✓ 3D Render ve Üniversite Programları İçin Laptop Önerisi

https://www.trendyol.com/msi/thin-15-b12uc-1478xtr-i5-12450h-16gb-rtx3050-gddr6-4gb-512gb-ssd-15-6-fhd-144hz-dos-p-820152712?boutiqueId=61&merchantId=514600
  10. killerpenguin

İnternet ne zamana gelir?

Dolandırıcı smart .d
  11. killerpenguin

Bütçe dostu Mouse önerisi

steel series gayet stabil bir markadır bence eline hangisi tam oturuyorsa ve sana uygunsa onu al derim tonla farklı boyut var
  12. killerpenguin

RAM Frekansını Yükselttim, Ekran Gelmiyor

Ana kartta bulunan pili çıkart sonra bilgisayarı pilsiz şekilde çalıştır 5 dakika o şekilde çalışsın sonrasında bilgisayarı kapatıp pili yeniden tak bios resetlendiği için giriş yapabileceksin fazla mhz verdiğin için olmuş otomatik profil varsa onu kullan
  13. killerpenguin

bilgisayarım harddiskimi görmüyor nasıl düzeltebilirim?

dostum hard disk'in görülmeme sebebi "ayrılmamış" boyutta olması dolayısıyla diski biçimlendirip dizin olarak oluşturmalısın
  14. killerpenguin

Bütçe dostu Mouse önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B07MGDRBBF/ref=asc_df_B07MGDRBBF1740594600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07MGDRBBF&linkCode=asn&psc=1
  15. killerpenguin

Yardım CPU Ani ısınma sorunu (Laptop)

Omen kurulumu sonrası fanları maximum hıza çıkartabilirsin ve çekirdek sayısını msconfig den ayarlamadıysan onu düzeltebilirsin belki yardımı dokunabilir
  16. killerpenguin

Yardım Yeni ssd taktım gözükmüyor?

aygıt yöneticisinde gözüküyosa güncelse sıkıntı yok , disk yöneticisine git orayla ilgilidir büyük ihtimal yt den bak
  17. killerpenguin

Sistmim tam performans kulanmıyor yardım

gereksiz arka plan uygulamalarını kapat, bios ayarlarını ve ekran kartı'nın arayüz ayarlarını kontrol et, çoklu çekirdeği aç, ram profilini güncelle vb youtube da bu konu ile ilgili pek çok tutorial var. Youtube'da sistemine yakın fps testlerine bakabilirsin aşağı yukarı benzer bir değer olacaktır
  18. killerpenguin

Sony Vegas Pro Render Alırken Ekran Kartını Kullanmıyor

bu sorunu herkes illa yaşamıştır dostum eğer entegre bir kart kullanıyorsan önce arama kısmına tıkla graphic settings e gir sonrasında uygulamanı ekle yüksek performans da çalıştır sony vegas'ı belki kurtarır
  19. killerpenguin

Kulaklıktan dıt diye ses gelip PC donuyor

donanımsal bir sıkıntı olabilir termal macun sürmen gerekebilir ama dediğin gibi işlemcin düşük çekirdek bir işlemci yükseltmeye gidebilirsin onu fakat lol için çok bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum
  20. killerpenguin

Sadece cs oynayacağım sıfır 4060 mı 2.el 3080 mi

2'nci el ekran kartı inanılmaz çetrefilli bir konu eğer satıcıya güveniyorsan 3080 işini fazlasıyla görecektir fakat mining çıkışlı ucuz çöp dolu piyasa dikkatli olmanda fayda var
Geri