Cekmiyor hocam internet ayarı varmidirne alaka hocam şimdi bu
nerde hocam pil valla göremiyorum fotoğrafta atamıyorum buraya nedensebios pilini çıkart birkaç dakikalığına sonra geri tak. biosun resetlenir, ekran gelir dert etme.
anakartının marka modeli nedir, ekran kartının altında kalmış olabilir o yüzden görememiş olabilirsin.nerde hocam pil valla göremiyorum fotoğrafta atamıyorum buraya nedense
pilin adı cr2032, normal pillere benzemiyor. yuvasındaki tırnağı tutuyor. tırnağından kurtardığında çıkarnerde hocam pil valla göremiyorum fotoğrafta atamıyorum buraya nedense
hocam bu konunun altında bana bunu sormanız saçma değilmi konu açsanıza. yarıla yarıla güldüm ama kusura bakmayın bu şekilde sorarsan sonuç alman çok zor olurCekmiyor hocam internet ayarı varmidir
çıkarrtım şimdi takıyorum inşallah düzelirpilin adı cr2032, normal pillere benzemiyor. yuvasındaki tırnağı tutuyor. tırnağından kurtardığında çıkar
ramleri ve bios pilini çıkart sonra ilk bios pilini sonra ramleri takıp dene hocamçıkarrtım şimdi takıyorum inşallah düzelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
açılmadı... her şey mahvoldu
bi abinin yardımıyla biosa girip overclock ayarını falan açtık 3 harfli bi şey vardı xnd gibi bi şey tam emin değilim 1 2 seçeneği vardı 1 i seçtirdi resetle dedi açıldı pc düzeldiğine çok memnunum fakat herhangi bi sıkıntı çıkar mı bu ayarda ona söylediğimde çıkmaz hızını falan artırdık dediramleri ve bios pilini çıkart sonra ilk bios pilini sonra ramleri takıp dene hocam