Neler Yeni

RAM Frekansını Yükselttim, Ekran Gelmiyor

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Semi kaan Çakır
anakartın üstünde tartı pili gibi bil olur , bios pili . bazı anakartlarda konumu sebepli ekran kartının altında kalabilir . şateri kapat onu sök 1-2dk sonra geri tak bilgisayarı aç.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Turuncu Keskin
Bios pilini söküp, biosu sıfırlamak lazım. Bilmiyorsan anakart üzerinde CMOS telleri vardır tornavida dokundur. KİTAPÇIKTAN bak.

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
bios pilini çıkart birkaç dakikalığına sonra geri tak. biosun resetlenir, ekran gelir dert etme.
nerde hocam pil valla göremiyorum fotoğrafta atamıyorum buraya nedense

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
killer penguin
Ana kartta bulunan pili çıkart sonra bilgisayarı pilsiz şekilde çalıştır 5 dakika o şekilde çalışsın sonrasında bilgisayarı kapatıp pili yeniden tak bios resetlendiği için giriş yapabileceksin fazla mhz verdiğin için olmuş otomatik profil varsa onu kullan

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Fettah Özalp
Cekmiyor hocam internet ayarı varmidir
hocam bu konunun altında bana bunu sormanız saçma değilmi konu açsanıza. yarıla yarıla güldüm ama kusura bakmayın bu şekilde sorarsan sonuç alman çok zor olur :D

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
pilin adı cr2032, normal pillere benzemiyor. yuvasındaki tırnağı tutuyor. tırnağından kurtardığında çıkar
çıkarrtım şimdi takıyorum inşallah düzelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

açılmadı... her şey mahvoldu

Son düzenleme:

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Esen
kasanın fişi çekili miydi sen pili çıkarttığında

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
ramleri ve bios pilini çıkart sonra ilk bios pilini sonra ramleri takıp dene hocam
bi abinin yardımıyla biosa girip overclock ayarını falan açtık 3 harfli bi şey vardı xnd gibi bi şey tam emin değilim 1 2 seçeneği vardı 1 i seçtirdi resetle dedi açıldı pc düzeldiğine çok memnunum fakat herhangi bi sıkıntı çıkar mı bu ayarda ona söylediğimde çıkmaz hızını falan artırdık dedi

ANYA

80+ Bronze
aynısı başıma geldi sakin ol, öncelik çift ram kullanıyorsan biri çıkart aç sonra öteki tak diğeri çıkart bios çıkart psunu kapalı yap 1dk bekle

Top Bottom