Arkadaşlar ROG 1070 ekran kartım R5 2600 işlemcim G.Skill 3200 MHz RAM'larim var. BIOS BIOS'da hiçbir ayarım yok. Driver güncellerken ekran kartının ekran açılmamak üzere kapandı kapatıp açtığımda BIOS'u açabileceğiniz ekran geliyor sonra donuyor kalıyor geri yükleme noktası ile eski haline getirdim bir ara mavi ekran verip hata vermişti ama sonra tekrar oldu geri yükleme noktası da olmadığı için BIOS'u sıfırlamak zorunda kaldım. Öyle ypıa BIOS ayarlarından CPU Boost yaptım RAM'leri 2 profil var 1.XMP 1 3333 MHz 2. XMP 2 3600 MHz. En yüksek diye 3600 yaptım sonra da Valorant için sacure boot açtım bir süre çalıştı sonra tekrar aynı şeyler oldu her şeyi denedim XMP 1'e geçtim 3200 MHz 3000 MHz ayarladım hatta CPU Boost'u da kapattım olmadı sadece BIOS'u resetleyip tek Secure Boot'u açarsam açılıyor PC onun dışında açılmıyor e böyle olunca PC 2133 MHz çalışıyor CPU Boost kapalı oluyor bu sistemde rahat en az 144 FPS görmem gerekirken ben 120 zor görüyorum oda dalgalı dalgalı olunca oyun rahatsız ediyor PC de de hafif donma kasmalar var sorun SSD de mi RAM de mi ilmiyorum RAM'leri çıkartıp temizlemei hatta yer değiştirmeyi de denedim SSD Samsung EVO 850 bu arada.