Arama sonuçları: *

1. D

ASUS XG27ACDNG 2K OLED MONİTÖR EKRANDAN GELEN TIK SESİ

Arkadaşlar koskoca forumda bir kişi bile yok mu bu monitörü kullanan gerçekten
  2. D

Hatta şimdi dikkat ettim 2-3 dk sonra tekrardan ekran kapalıyken tık sesi geldi oled temizlemeyle ilgili olabilirmi acaba. Ekran açılırken de bunu yapıyor ama 1741467922 Hocam dikkat etmemiş olabilirsin bu en son çıkan 2k 360hz yani en güncel versiyonlardan birisi 1741468156 @Burak-Y Hocam...
  3. D

Hayır panelin arkasındaki soğutma yerinden geliyor oled ekranlarda bu durum normalmi ben onu merak ediyorum ilk defa kullanıyorum çünkü. Ips va tn de böyle bir şey yok 1741467696 Bu modeli kullanan yada 2k oled kullanan kimse yokmu forumda kesin sonuca varsak ta kafama takmasam bende
  4. D

Hocam normal va ıps tn panellerde olmuyor bende ilk defa oled ekran kullanıyorum hani bu sıcaktan dolayı çıtlama sesi de değil resmen şartel indirip kaldırmak gibi tık diye ses geliyor her açıp kapattığımda. Oledin paneli çalıştırır gibi 1741467369...
  5. D

Kimse bu sorunla karşılaşmıyor mu yani? İkidir konu açıyorum bir kişi bile yardımcı olmuyor…
  6. D

Merhabalar ürün bugün geldi kurulumunu yaptım ancak ekranı kapattığımda veya açtığımda monitörün arka tarafından tık sesi geliyor sanki şartel açıp kapatır gibi bunun sebebi nedir normal bir durum mudur?
  7. D

Yardım Asus Rog Strix XG27ACDNG vs Msı MPG 271QRX

Hocam ekrandan memnun musun yabancı kanallarda incelemelere bakıyorum bir sürü problemin olduğunu söylüyor metin okuma kalitesinde siyahların kırmızımsı pembemsi renge dönmesi VRR denilen siyah ekranda titreme olması bu video da ki gibi sorunlar yaşıyor musun?
  8. D

Asus ROG Strix OLED XG27ACDNG Kullanıcı Yorumları

Arkadaşlar merhabalar bu monitörü kullananlar performansından memnun mu acaba? Parlak oled olmasından dolayı siyah renkler kırmızıya yada pembe renge dönüyormuş. Beyaz arka planda metin okuması nasıl gözü yoruyor mu genel olarak bilgilendirseniz sevinirim.
Geri