Arama sonuçları: *

1. M

Topladğım sistem nasıl tavsiyeleriniz nedir

elinize sağlık güzel olmuş hocam, sistemi genel olarak ne için kullanacaksınız? render mi düşünüyorsunuz? gen5 ssd ile gen4 ssd'ler arasında profesyonel bir iş olarak yapmıyorsanız, tek seferde büyük dosyalar açmak işlemek gibi gen5 ssd tavsiye etmiyorum, işlemci olarak da 9800x3d veya...
  2. M

Beta Plus Teknoloji güvenilir mi?

aramalarda ilk karşıma çıkan bir kaç sonuca yazdım sadece, konu eski olsa da firma güncel. illaki bakan olacaktır. rahatsızlık için kusura bakmayın :cry:
  3. M

Beta Plus Teknoloji alışveriş sitesi nasıl

çeşitli n11 trendyol hepsiburada gibi platformlarda Beta Plus Teknoloji Adı altında satış yapan firmayı önermiyorum. örneğin n11 getirfinans karta peşin fiyatına 6 taksittir. alırsınız iade edemezsiniz 3 ay 6 ay THH ile sonuca ulaşabilirseniz iade kabul olunur bu sefer bir 6 ay taksit taksit...
  4. M

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Hayır aynı değiller. Beta Plus Teknoloji bir E ticaret firmasıdır, gaming gen tr ile alakası yoktur. mail atıp sorabilirsiniz. kendileri söylüyor bunu. beta plus'u tavsiye etmiyorum, iade kabul etmiyor THH ile sonuçlanan bir çok durum söz konusu. diğer sitelerden raporlara yazışmalara...
  5. M

MSI G244F E2 monitör alınır mı?

beta plus teknoloji = gaming gen böyle değildir. beta plus teknoloji değil, E ticaret platformudur, gaming gen teknolojidir. birbirlerinden farklıdır. fatura gaming gen tarafından kesilse bile, bozuk, ölü pixelli kırık kullanılmış 2. el ürün gelse bile iade kabul etmiyorlar, sizi servise...
  6. M

Beta Plus Teknoloji alışveriş sitesi nasıl

Konu güncel olmasa da, şikayetvar, google map ve diğer sitelerde yorumlarına bakınız. Güvenilirden kastınız ürünün elinize ulaşması ise evet güvenilir ama sağlamlığı durumu ve iade süreçleri ise pas geçin.
  7. M

Beta Plus Teknoloji güvenilir mi?

Hayır alınmaz. Aynı firma değiller fatura gaming gen tr'den gelse bile. Beta Plus E ticaret firması olarak geçiyor, iade kabul etmiyorlar bkz: ekşi, şikayetvar, google map yorumları, cayma hakkınızı kullanamıyorsunuz, bilerek süreci uzatıyorlar, sorumluluk kabul etmiyorlar. Kusurlu, Bozuk bir...
  8. M

Yardım Beta Plus Teknoloji'den Monitör Alınır Mı?

Beta Plus Teknoloji'den bir şeyler almadan önce şikayetvar ve google map yorumlarını kontrol edin. iade almamak için bilerek yasal sınırı geçiriyorlar, iade almayacaklarını söylüyorlar bozuk, kusurlu ürün ulaşsa bile bunla ilgili hiç bir şey yapmıyorlar. iade ettiğinizde iadeniz ellerine...
Top Bottom