Neler Yeni

Beta Plus Teknoloji alışveriş sitesi nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Uysal
Beta Plus Teknolojide Lenovo loq 15IRX9 83DV00HNTRv1 adlı bir bilgisayar satılıyor güvenilir bir site midir

Mavisier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halis Bağcı
Konu güncel olmasa da, şikayetvar, google map ve diğer sitelerde yorumlarına bakınız. Güvenilirden kastınız ürünün elinize ulaşması ise evet güvenilir ama sağlamlığı durumu ve iade süreçleri ise pas geçin.

ruaF1912

80+ Bronze
Konu güncel olmasa da, şikayetvar, google map ve diğer sitelerde yorumlarına bakınız. Güvenilirden kastınız ürünün elinize ulaşması ise evet güvenilir ama sağlamlığı durumu ve iade süreçleri ise pas geçin.
Gaming.gen.tr bu arada site, ilerleyen zamanlarda satın alım yapacaklara duyurulur.

falcon49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
umut şavlı
Beta plus + gaming gen tr
Güvenilirdir bende bir çok parça aldım sorun yaşamadım

Mavisier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halis Bağcı
Gaming.gen.tr bu arada site, ilerleyen zamanlarda satın alım yapacaklara duyurulur.
çeşitli n11 trendyol hepsiburada gibi platformlarda
Beta Plus Teknoloji Adı altında satış yapan firmayı önermiyorum. örneğin n11 getirfinans karta peşin fiyatına 6 taksittir. alırsınız iade edemezsiniz 3 ay 6 ay THH ile sonuca ulaşabilirseniz iade kabul olunur bu sefer bir 6 ay taksit taksit paranın size dönmesini beklersiniz.

gaming.gen.tr ve beta plus teknoloji aynı firma olmadıklarını iddia ediyorlar, mail atarak yada vergi numarasından baktığınızdada farklı çıkıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,566
Üyeler
169,148
Son üye
neci38
Top Bottom