Arama sonuçları: *

1. B

Aldığım ürünlerden çok memnunum herkese önermek istiyorum

Arkadaşlar öncelikle merhaba amacım reklam yapmak değil sayfayla bi bağlantım yok ama ben emitasyon ürün giyen bir insanım ve böyle çok insan olduğunu düşündüğüm için yazıyorum geçenlerde bir butik keşfettim diğer butiklerden farkı gerçekten kalitesiydi ve ben çok memnun kaldım ve sizlere de...
  2. B

Laptop aldım hatamı yaptım

Evde kalıyorum fakat eve sadece yatmadan yatmaya geliyorum 1741224375 75 hocam ama fps oyunları oynuyorum fortnite cs valorant
  3. B

Laptop aldım hatamı yaptım

Merhabalar acer nitrov15 aldım bende önceden 1660 süperli bir sistem vardı geçen sene satmıştım şimdide hem üniversite hem oyun diye laptop aldım 4050 i513420h 16gb 165hz li bir laptop ama beni hiç tatmin etmiyor hata mı yaptım?
  4. B

Acer nitro mux swtich sorunu

Yok hocam sadece valorant cs fortnite oynuyorum hikayeli oyunda oynarsam ps5 ten oynuyorum
  5. B

Satmalımıyım hocam peki bu laptobu cs valo fortnite oynuyorum günde 3-4 saat 1741212524 Sizin fikriniz nedir hocam satmalı mıyım
  6. B

Testleri izledim ve aldığım fps ler daha az geldi 1741212145 Hocam soğutmadan yana sıkıntım yok ağır oyunlar oynamıyorum ama dediğim gibi fpsler beni tatmin etmedi benim bilgisayarımda mı sorun var yoksa normal mi diye sormak istedim 75w gücü var zaten kullandığı max 30-40 arası oluyor...
  7. B

Hocam cs de 130-190 arası valorant 200-250 arası fortnite 100-150 arası ayarlarda cs de sadece orta ve diğerleri düşük az geliyor bana aldığım laptop kötü bi laptopmu bide aldığım modeli alanda bulamadım sosyal medyada
  8. B

Monitör almam lazım o zaman öyle midir
  9. B

Nasıl yapacağım nvidadan pyhx den yaptım o my
  10. B

Hocam özür dileyerek söylğyorum model adını bulamadjm fakat aldığım link bu https://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro-v-15-13-nesil-core-i5-13420h-rtx4050-6gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html
  11. B

Laptopda düşük fps sorunu

Hocam benim konumada bakabilir misin
  12. B

Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar dilerim bende Acer nitro v15 var 165hz ekranı var 4050 ve bu laptopu alan görmedim başka youtubde filanda benim modeli kullanan yok bende mux switci nitro sensten yapamadım ve biosa baktığımdada advancede bulamadım nasıl yapabilirim
Top Bottom