Neler Yeni

Acer nitro mux swtich sorunu

Baki45

80+
Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar dilerim bende Acer nitro v15 var 165hz ekranı var 4050 ve bu laptopu alan görmedim başka youtubde filanda benim modeli kullanan yok bende mux switci nitro sensten yapamadım ve biosa baktığımdada advancede bulamadım nasıl yapabilirim

KOHNELI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yusuf KANDEMİR
Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar dilerim bende Acer nitro v15 var 165hz ekranı var 4050 ve bu laptopu alan görmedim başka youtubde filanda benim modeli kullanan yok bende mux switci nitro sensten yapamadım ve biosa baktığımdada advancede bulamadım nasıl yapabilirim
Tam model numarasını yazabilir misiniz? AN515-58 gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acer Nitro V15 modelinde herhalde Mux Swtich yok. Buradaki listeden kontrol edebilirsiniz.

KOHNELI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yusuf KANDEMİR

Baki45

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Estağfurullah, üste attığım linkten kontrol edebilirsiniz. Acer Nitro v15 modellerinde Mux Swtich yok maalesef. Sadece harici ekran bağlayıp o performansı alabilirsiniz.
Nasıl yapacağım nvidadan pyhx den yaptım o my

KOHNELI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yusuf KANDEMİR
Monitör almam lazım o zaman öyle midir
Evet. %5-%20 arasında bir fark oluşur. Tabi bu hikayeli oyunlar da çok fazla olmayabilir. Daha çok Valorant, CS:GO gibi oyunlarda etki eder.

Baki45

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet. %5-%20 arasında bir fark oluşur. Tabi bu hikayeli oyunlar da çok fazla olmayabilir. Daha çok Valorant, CS:GO gibi oyunlarda etki eder.
Hocam cs de 130-190 arası valorant 200-250 arası fortnite 100-150 arası ayarlarda cs de sadece orta ve diğerleri düşük az geliyor bana aldığım laptop kötü bi laptopmu bide aldığım modeli alanda bulamadım sosyal medyada

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Muhammed
Instagram
ig:muhammedatar_
Steam
https://steamcommunity.com/id/atar1993/
Hocam cs de 130-190 arası valorant 200-250 arası fortnite 100-150 arası ayarlarda cs de sadece orta ve diğerleri düşük az geliyor bana aldığım laptop kötü bi laptopmu bide aldığım modeli alanda bulamadım sosyal medyada
Aldığınız model nitroların yüz karasıdır. Aspire kasalara nitro etiketi yapıştırılmış halidir. İşlemci ve ekran kartı watt değerleri düşük olan modellerdir. Malzeme kalitesi normal nitro modellere göre kötüdür. Gündelik kullanım için kullanılan bir seridir V15 serisi. Çok beklenti oluşturmuyor bu sebeple. Harici monitör takarsanız bir miktar daha performansınız artar. MUX switch yoktur. Kontrolcüleri ve chipseti normal Nitro serilerinden kötüdür. Yani kısaca V15 serisi oyuncu laptopu serisi olmaya layık bile değildir.

KOHNELI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yusuf KANDEMİR
Test videolarını izleyebilirsiniz:
Diğer arkadaşın da dediği gibi sıkıntılı bir cihaz. Birde hava çıkışından dolayı sıcaklığı ekrana veriyormuş.

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Muhammed
Instagram
ig:muhammedatar_
Steam
https://steamcommunity.com/id/atar1993/
Diğer arkadaşın da dediği gibi sıkıntılı bir cihaz. Birde hava çıkışından dolayı sıcaklığı ekrana veriyormuş.
Doğru o bilgiyi unuttum. Müşterilerimden birinin ekranı bozulmuştu bu sebepten. Hava akışı kötü (Fanlar sağda 2 tane yan yana konulmuş dışardan hava alırken düzensiz hava akışı oluyor) olması yanında ekrana sıcak hava vermeside ayrı bi kötü durum malesef.

Baki45

80+
Test videolarını izleyebilirsiniz:
Testleri izledim ve aldığım fps ler daha az geldi

Doğru o bilgiyi unuttum. Müşterilerimden birinin ekranı bozulmuştu bu sebepten. Hava akışı kötü (Fanlar sağda 2 tane yan yana konulmuş dışardan hava alırken düzensiz hava akışı oluyor) olması yanında ekrana sıcak hava vermeside ayrı bi kötü durum malesef.
Hocam soğutmadan yana sıkıntım yok ağır oyunlar oynamıyorum ama dediğim gibi fpsler beni tatmin etmedi benim bilgisayarımda mı sorun var yoksa normal mi diye sormak istedim 75w gücü var zaten kullandığı max 30-40 arası oluyor işlemciside araştırdığıma göre kötü bir işlemci değil

Youtube ünlü kanallar ve ünsüz kanallar çok övdü aslında hocam moralimi bozdunuz ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,442
Üyeler
169,297
Son üye
eko12
Top Bottom