Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ SIFIRDAN WİNDOWS 10/11 KURMAK

Eyvallah hocam sağolasın konuyu kapatıyorum geceniz iyi pinginiz düşük olsun.
  2. M

Sadece C diski var 1tb birde ufak tefek Kurtarma diskleri vs. Varsa onlar vardır. Biliyorum ama emin olmak istediğim için yinede fikir alışverişi yapayım dedim. Önceden de yapıyordum kendim bir askere gittim geldim unutmuşum halbuki saatlerim bilgisayar üstünde geçiyor eyvallah sağolasınız.
  3. M

Gelişmiş başlangıca gidip diski biçimlendirip denesem ve öyle windowsu yeniden yüklesem ssd’ye fazla yüklenmiş olur muyum? Biçimlendirmek falan sıkıntı yaratmaz değil mi?
  4. M

Nasıl yani? Hali hazırda windowsum var diyelim, bıos’a girip içinde iso dosyalı Win10 UEFI Flash belleği boot ayarlarında ilk sıraya alsam sistem tanıyıp ssd’deki herşeyi silip bu yeni windowsu temiz şekilde kurabilir mi?
  5. M

Demek istediğimi anlatamadım herhalde. Bunlar hep freedos sisteme ya da yeni freedos olan sistemlere kuruluyor. Benim istediğim hali hazırda zaten windowsu olan bilgisayara yeniden flash ile windowsu yüklemek.
  6. M

Demek istediğim şu ben Windows'u silip yeniden kurmak istiyorum. Windows’un kendi ilerleme şemasına göre windowsu fabrika ayarlarına döndüreyim belgelerin kalsın ya da yine windows kalsın ben komple sileyim ne var ne yok.
  7. M

Şey mi, usb belleğe inen iso dosyasını alıp bellek takılı iken bilgisayar açılırken direkt boot menüsüne girip oradan 1. Sıraya alıp devam mı etmek gerekiyor?
  8. M

Dostlar selamlar aklımda bir soru var ve hiçbir yerde ne videosu ne de cevabını bulabildim. Hali hazırda kullandığımız bir bilgisayara freedos muamelesi yaparak yeniden(Sıfırdan) windows nasıl kurabiliriz veya kurabilir miyiz? Format atma gibi taptaze yeni bir iso dosyalı(Rufussuz) direkt flash...
  9. M

PATREON ABONELİĞİ HAKKINDA

Dostlar selamlar aklıma birkaç sorun takıldı patreon aboneliği hakkında. Öncelikle, patreon üzerinde bir oyun için güzel bir mod var ve bunu almayı düşünüyorum. Bu modun yapımcısı bu modu oyunda aktivasyonunu yapmak için aylık abonelik şartı koşuyor. Ben bu aboneliği alıp modu indirdikten ve...
Geri