Arama sonuçları: *

1. A

Gigabyte 9070 XT Isınıyor

Hocam henüz detaylı test edemedim. Warzone , Kingdom Come , Pubg , Cs , Rust , 7 Days To 2 gibi oyunları denedim biraz. Genel olarak fps çok dalgalı. Kimi yerde 5070 ti kullanıyorum kimi yerde 4070 super. Anlayamadım. Fpsler de dengesiz hocam sadece güç tüketimi değil.
  2. A

Hocam hiç bir şey yapmadım. 1741549833 12 taksit 43.000 tl :) OC yok hocam.
  3. A

Hocam benim de bir fikrim yok inan.
  4. A

Hocam çözdüm sadece VRAM 94 95 derecelerde bir de onu çözersem tamamlanacak. 1741549223 Hallettim hocam yoğun uğraşlardan sonra.
  5. A

Chipsetti hocam çözdüm. 1741548876 Hocam almak zorundalar ben 4080 imi 5000 serisi iptal etmiştim. (Etmez olaydım :))
  6. A

Hocam hotspota falan bakıp ısınıyor demedim. Konunun tamamını okuyun.
  7. A

VRAM sıcaklığınız çok iyi hocam. Biraz yüklenin karta cw geçiyor genelde. Evet ani fps düşüşleri ve drop bende de çok fazla. Yeni sürücüler ile düzelecektir diye düşünüyorum. 1741537181 Hocam 5070 ti ucuzlarsa ancak 5070 ti alabilirim. 12GB VRAM çok yetersiz.
  8. A

VRAM sıcaklıklarınız nasıl hocam ? Ben de performans olarak beklediğimi alamadım açıkçası. Fps im çok dalgalı. Coilwhine problemim 4 5 saat yükte çalıştırınca geçti hocam. Deneyin siz de isterseniz.
  9. A

İtopyadan aldım hocam. Gigabyte Gaming Oc modeli
  10. A

AMD bunun için bir açıklama yapmış. Yani normalmiş. GPU-Z güncellemesiyle düzeldi. Geceden beri güncelleme yapmaktan yoruldum. Bir tek sorun VRAM sıcaklığı kaldı. Furmark 2 de mesh 6 fanlı kasamda kış ayında VRAM 94 derecede...
  11. A

Bir de kartın rops sayısında hata mı var çözemedim. GPU-Z de 64 rops gözüküyor. Anlıyorsanız destek olur musunuz? Rops konusunda bir bilgim yok.
  12. A

Merhabalar , gece boyu uğraşlar sonucu (DDU ile temiz kurulum , sürücü güncelleştirmeleri , bilgisayara reset vb. işlemler) sıcaklıklar normale döndü. Kart boşta 52 derece , yükte 65 derece. 1741532287 Ekran kartı bellek sıcaklığı da 89 derecelere kadar çıkıyor. GPU ısınmasa da bellekler kış ayı...
  13. A

Bu gece format atıp tekrar kurulum yapacağım. Msi afterburner harici programlarla da tekrae bir test edeceğim. Umarım yazılımsaldır. Hocam kasada egzoz dahil 6 fan var. Kasanın önü açık. Full yükte bu sıcaklıklar çıktı. Yük azalınca zaten ısınma yapmıyor kart.
  14. A

Hocam hotspot sıcaklığı değil , kartın soğutması ve ısı blokları gerçekten güzel ancak kart inanılmaz ısınıyor. Plakasında parmağını tutamazsın o derece diyeyim. Kaldı ki yurtdışında da bir çok konu var araştırınca görebilirsiniz. Sadece Gigabyte kaynaklı bir durum değil esasında. 850 w güç...
  15. A

Genel olarak araştırdım bu durumu. Kimse bize söylemedi ancak 9070 XT kartlar gerçekten ısınıyor. Alacak olanın bilgisi olsun diye tecrübelerimi paylaşmak istedim. Umarım bu konuda insanlar bilgilendirilir.
  16. A

Hangi marka Rx 9070 XT alınmalı

Hocam inanın elinizdeki kart daha serin ve daha performanslı çalışıyordur.
  17. A

Herkese merhaba , 06.03.2025 tarihinde Gigabyte 9070 XT aldım ve bugün elime ulaştı. Kartı ilk taktığımda yoğun bir coilwine sesi geldi ancak sonradan kullandıkça ses giderek azaldı. 2020-2024 tarihleri arası çıkan bir kaç oyuna göz atma fırsatım oldu 2k olarak. İlk gözlemlerime göre sıcaklıklar...
Top Bottom