Neler Yeni

Gigabyte 9070 XT Isınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bekir Aykut Bayraktar
Power spikelar ile 400-450W üstünü görüyormuş ama bu olay 1 saatte birkaç defa saniyelik olaylar. Uzun süre o değerlerde kalıyorsa sıkıntı vardır. Bu arada bu jenerasyon biraz garip değerler vermiş bu çip. Kartın sıcaklığı 50 derecedeyken bile hotspot ve memory 80 üstü değerleri görüyor. Dengesizlik var yani biraz. İlerde bios güncellemesiyle çözülebilir belki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bekir Aykut Bayraktar
@AykutBayraktar hangi oyunlarda test edebildin
Hocam henüz detaylı test edemedim. Warzone , Kingdom Come , Pubg , Cs , Rust , 7 Days To 2 gibi oyunları denedim biraz. Genel olarak fps çok dalgalı. Kimi yerde 5070 ti kullanıyorum kimi yerde 4070 super. Anlayamadım.
Power spikelar ile 400-450W üstünü görüyormuş ama bu olay 1 saatte birkaç defa saniyelik olaylar. Uzun süre o değerlerde kalıyorsa sıkıntı vardır. Bu arada bu jenerasyon biraz garip değerler vermiş bu çip. Kartın sıcaklığı 50 derecedeyken bile hotspot ve memory 80 üstü değerleri görüyor. Dengesizlik var yani biraz. İlerde bios güncellemesiyle çözülebilir belki.
Fpsler de dengesiz hocam sadece güç tüketimi değil.

desty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
EMİR KARTAL
Hocam henüz detaylı test edemedim. Warzone , Kingdom Come , Pubg , Cs , Rust , 7 Days To 2 gibi oyunları denedim biraz. Genel olarak fps çok dalgalı. Kimi yerde 5070 ti kullanıyorum kimi yerde 4070 super. Anlayamadım.

oyundan çıkıyorum tekrardan girdiğimde aynı fpsleri vermiyor ya çok düşüğünü ya çok yükseğini veriyor bende

Siz en iyisi iade ya da değişim isteyin kartta sorunlu olabilir. Birçok inceleme izledim ben son birkaç jenarsyon içerisinde en düzgün driver ile çıkan kart bu diyorlardı. Coil Whine olayıda AMD kartlarda çok oluyor. Ben 6000 serisinde 3 kart kullandım. Powercolor,xfx ve gigabyte. Hepsindede vardı ses. En çok ses gigabyte modelinde vardı hatta. Şimdi gigabyte 3080ti kullanıyorum bu modelde yok mesela. Ek olarak redditte amd sayfasına da bakın. Orada genel bir sorunmu ya da çözümü olan birşeymi daha rahat bulursunuz.

turnão

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Tuna
istisnai bir sorun mu bu ürün evde test etmedim henüz çünkü bekliyor ilerde sorun yasatmaz umarim

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bekir Aykut Bayraktar
Hocam Cs Go 2k 1440p very high ayarlarda ortalama fps 220. Tekrar girip test ettim 234. 5070 in ortalama fps i 230 😅 Rdr 2 indiriyorum şimdi onu test edeceğim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,220
Üyeler
169,549
Son üye
terso41
Top Bottom