Diavelin
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 414
- İsim
- Görkem Çağan
bu arada yeni görüyorum techpower niye ref model statlarını almış saçma olmuş aorus alınır netAorus'u sipariş geçtim, karşılaştırmak için listeyi de şöyle bırakayım:
![]()
PUBLIC - AMD 9000 Series GPU Models
docs.google.com
Kaynak:Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca Asus Boost Clock hızlarını paylaşmamışken neye göre böyle bir yorum yaptığını merak ediyorum. İnsanları yanlış yönlendiriyorsun.
ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition - Tech Specs
Detailed specification of PRIME-RX9070XT-O16G Tech Specs,Graphic Engine:AMD Radeon™ RX 9070 XT、Memory Speed:20 Gbps、Interface:Yes x 1 (Native HDMI 2.1b)|Yes x 3 (Native DisplayPort 2.1a)|HDCP Support Yes (2.3)、Bus Standard:PCI Express 5.0、OpenGL:OpenGL®4.6、Video Memory:16GB GDDR6、Engine...www.asus.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yönlendiriyorum çünkü global güvenilir bir kaynak techpowerup durduk yere yazmazlar o statlarıAorus'u sipariş geçtim, karşılaştırmak için listeyi de şöyle bırakayım:
![]()
PUBLIC - AMD 9000 Series GPU Models
docs.google.com
Kaynak:Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca Asus Boost Clock hızlarını paylaşmamışken neye göre böyle bir yorum yaptığını merak ediyorum. İnsanları yanlış yönlendiriyorsun. İzlediğim incelemelerde de 3100 (Aorus Boost Clock hızı)'den fazla saat hızı verdiğini görmedim.
ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition - Tech Specs
Detailed specification of PRIME-RX9070XT-O16G Tech Specs,Graphic Engine:AMD Radeon™ RX 9070 XT、Memory Speed:20 Gbps、Interface:Yes x 1 (Native HDMI 2.1b)|Yes x 3 (Native DisplayPort 2.1a)|HDCP Support Yes (2.3)、Bus Standard:PCI Express 5.0、OpenGL:OpenGL®4.6、Video Memory:16GB GDDR6、Engine...www.asus.com