Hangi marka Rx 9070 XT alınmalı

Aorus'u sipariş geçtim, karşılaştırmak için listeyi de şöyle bırakayım:

Kaynak:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Asus Boost Clock hızlarını paylaşmamışken neye göre böyle bir yorum yaptığını merak ediyorum. İnsanları yanlış yönlendiriyorsun.
bu arada yeni görüyorum techpower niye ref model statlarını almış saçma olmuş aorus alınır net

Aorus'u sipariş geçtim, karşılaştırmak için listeyi de şöyle bırakayım:

Kaynak:

Ayrıca Asus Boost Clock hızlarını paylaşmamışken neye göre böyle bir yorum yaptığını merak ediyorum. İnsanları yanlış yönlendiriyorsun. İzlediğim incelemelerde de 3100 (Aorus Boost Clock hızı)'den fazla saat hızı verdiğini görmedim.
Yönlendiriyorum çünkü global güvenilir bir kaynak techpowerup durduk yere yazmazlar o statları

Yeni psu al sonra kartı al 6900 xt kaldırmayan psu beslemez bu kartı. bu kart 100w fazla çekiyor 6900 xt den...

satışa uygun olmadığından iade almaz zaten satan firma.
psuyu garantiye göndersem sonuç alır mıyım,750w bu kartı kaldırması gerekmez mi normalde

Merhabalar ekran kartı olarak amdnin yeni çıkardığı Rx 9070xt alıcağım fiyatı inince alacağım . Anakartım MSI x870 tomahawk modeli buna hangi marka ekran kartı almalıyım Asus düşünüyorum ama gigabyte da iyi duruyor Sapphire nitro asıl amacı da am rengi tuhaf biraz ama iyi olursa onu alırım
Son olarak 4070 ti Super yerine kesinlikle 9070 XT terceh etmeliyim değilmi 2k-4k oyunculuk için.
Gıgabyte kullanıyorum memnunum

Geri