32K ya kart almak isteyen adama taichi önerilmesi komik geldi. Üstünü cebinden tamamlayacaksın sanırım?@OPMaster neye güldün tam olarak
32K ya kart almak isteyen adama taichi önerilmesi komik geldi. Üstünü cebinden tamamlayacaksın sanırım?@OPMaster neye güldün tam olarak
yazdığımı okudun mu ? stok sorunu vardır dedim taichi ya da steeel legend dedim steel legend zaten 33k seviyesine indirimde iniyordu arada taichi de 35-36 ya iner32K ya kart almak isteyen adama taichi önerilmesi komik geldi. Üstünü cebinden tamamlayacaksın sanırım?
''du'' işte iniyor''du'' artık inmiyor, o fiyatlara da düşmüyor. Stok sorunu falan da yok dostum her marka modelden tüm kartlar piyasada fazlasıyla var sadece fiyatları yukarı çektiler bu kadar basit. Yani konunun amacı belli adam en düşük fiyatlı ürünü almaya çalışıyor yoksa herkes biliyor taichi almayı o yüzden komik yani söylediğin.yazdığımı okudun mu ? stok sorunu vardır dedim taichi ya da steeel legend dedim steel legend zaten 33k seviyesine indirimde iniyordu arada taichi de 35-36 ya iner
arada 2-3k fark var ne abartıyosun ??????''du'' işte iniyor''du'' artık inmiyor, o fiyatlara da düşmüyor. Stok sorunu falan da yok dostum her marka modelden tüm kartlar piyasada fazlasıyla var sadece fiyatları yukarı çektiler bu kadar basit. Yani konunun amacı belli adam en düşük fiyatlı ürünü almaya çalışıyor yoksa herkes biliyor taichi almayı o yüzden komik yani söylediğin.
PNY 5070 Ti nasıl diyen adama ROG öneriyorum kanka demekle aynı.