Arama sonuçları: *

1. A

RX 7600 R5 1600'e darboğaz yapar mı?

üstünden en fazla 1 ay geçmeden dediğiniz gibi R7 5700X3Dye geçeceğim zaten, çok beklemeyeceği için ne tür bir şey yaşayacağımı merak etmiştim, çok sağolun tekrardan çok yardımcı oldunuz.
  2. A

sizce dayanılabilir bir durum mu? şu an açmak istediğim oyunu RX 570 ile açamıyorum çünkü, ne kadar performans kaybı yaşarım? yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
  3. A

yanıtınız için çok teşekkürler, kız arkadaşınız nasıl bir durum yaşıyor acaba bu darboğaz durumunda biliyorsanız açıklayabilirseniz çok yardımcı olur, fps veya sıcaklık mı nasıl bir şey deneyimlendiğini anlamak istiyorum, gpu'yu alırsam işlemciyi çok sonra almayacağım zaten çünkü.
  4. A

yükseltmeyi gerektiren şey zaten gpu kullanan bir oyun, o yüzden ilk ekran kartını yükseltmem gerekir diye düşündüm teşekkürler yanıt için.
  5. A

darboğaz yapar mı yani? bunu bakabileceğim başka bir yer olmadığı için ordan baktım direkt
  6. A

böyle bir durumda ilk işlemciyi mi yükseltmem lazım?
  7. A

konuda geçtiği gibi bir ekran kartı yükseltmesi yapmayı düşünüyorum arkadaşlar, işlemciyi de yükselteceğim tabii ki fakat ikisini aynı anda yükseltemeyeceğim için arada süre olacak, darboğaz hesaplayan bir siteden hesaplattığımda %22.7 darboğaz oranı çıkardı, biraz tırstığım için sizlere sormak...
Top Bottom