Arama sonuçları: *

1. Emircan67

Gigabyte laptop fan hızını ayarlayamıyorum.

Gigabyte control centerdan fan hızını ayarlayamıyorum. Pc geldiğinden beri 5200 rpm hızda fan çalıştırıyor. Çözebilecek olan varsa yardım ederse sevinirim.
  2. Emircan67

Yardım Gigabyte aorus 15 bkf bios update sonrası mavi ekran

Problemi çözdüm. İntelin vmd diye bir şeyi var biosta onu değiştirince açıldı bilgisayar. Yalnız pcnin fan hızı 5000rpmde çalışıyor gigabyte control centerdan da yapamıyorum nasıl düzelticem bunu ben.
  3. Emircan67

Gigabyte 15 bkf bios update sonrası mavi ekran

Pc’nin fanı 5k rpmde çalışıyor geldiğinden beri. Pcye win 11 attım. Sonrasında sıra sıra driverları yüklüyordum. Bios update yaptım en sonra sonra bilgisayar açılmadı. Önceki sürüm bios update yapmaya çalışıyorum. Flashı görüyor içindeki bios dosyasını görmüyor. Çözümünü bilen varsa yazsın lütfen.
  4. Emircan67

Gigabyte game canter’dan bios update yaptım. Mavi ekran verdi.

Pc mavi ekran veriyor. Windows 11 kurmuştum. Gigabyte’ın sitesinden center’ı indirdim updateleri yapıyordum sıra sıra. Sonra bios update yaptım, biosa giriş yaptı. Reset attıktan sonra mavi ekran verdi. Nasıl çözerim yardım var mıdır ?
  5. Emircan67

Dell veya gigabyte 4060 laptoplar nasıl?

5k serisi laptoplara bakmalı mıyım ? Yoksa bu iki markanın rtx 4060’lı laptoplarından birini alacağım. https://www.laptop.com.tr/urun/444900/dell-gaming-g15-5530-g155530014uv4-intel-core-i7-13650hx-32gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4060-8gb-140w-15-6-inc-full-hd-ubuntu-gaming-laptop/?ref=akakce&v=1.73.9
  6. Emircan67

Rtx 4070’li 50-60k arası laptop önerisi

5000 serilerinde sorun var deniliyor o konu hakkında fikrin var mı
  7. Emircan67

Rtx 4070’li 50-60k arası laptop önerisi

144hz 1tb ssd 32gb ram Tercihimdir. 50-60k arası laptop önerisi var mıdır ?
  8. Emircan67

30-40k arası nvidia ekran kartlı laptop önerisi

Bu fiyat aralığında oyuncu laptopu istiyorum.
  9. Emircan67

20k bandında yazıcı önerisi

Çok anladığım bi konu değil. Bu fiyatlarda bi yazıcı lazım mürekkepli
  10. Emircan67

Forza 5 direksiyon titreme sorunu

forza 5 arkadaşlar titreşim demiyorum direksiyon kendi kendine sağa sola dönüyor
  11. Emircan67

NASIL çözerim hocam hiç anlamıyom
  12. Emircan67

G29 direksiyonum var oyunda nedense titreme yapıyor kendi kendine çeviriyor felan sebebi nedir bilen var mı
  13. Emircan67

Pc rgb'si sadece kasadan kontrol ediliyor. Anakart üzerinden nasıl yaparım?

Kasa üzerinde led tuşu bulunuyor. Soğutma ve fanların rgb'si oradan kontrol ediliyor. Nasıl uygulama üzerinden değiştirir hale getirebilirim.
  14. Emircan67

Ekran kartı güç kablosu değiştirmek istiyorum.

Aero Rtx 4070’im var https://www.amazon.com.tr/AsiaHorse-Adapt%C3%B6r%C3%BC-Kablosu-K%C4%B1l%C4%B1fl%C4%B1-12VHPWR/dp/B0C7CP5Y22?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A28U2CICJQW4LI#aw-udpv3-customer-reviews_feature_div Linkteki kabloları almayı düşünüyorum Bendeki gibi 12...
  15. Emircan67

Mod art x7 özelleştirdim 20k alınır mı?

tabii ki kendi sistemimde de amd var fakat bu alacagım sistemde amd istemiyorum çünkü yazılım konusunda zayıf. 1698267511 Öyle yapacagım muhtemelen
  16. Emircan67

Yok hocam ben o tarz bir şey demem. Atttıgın sistemde işlemci amd bana intel işlemci ve nvidia ekran kartlı lazım
  17. Emircan67

Hocam tekrar söyleyeyim. Sarı siteden bir şey almak istemiyorum. Ek olarak f p artı biraz kalite yaptım ben. F p istesem çoğu parçayı düşerim kasayı düşerim felan filan. Olay hem sıkıntı çıkarmasın hem f p olsun yani demek istediğim. Ram de rgb olmasın ama iyi olsun gibisinden. 1698263900 Ssd...
  18. Emircan67

Sistem pahalı da olsa uyumlu mudur hocam yorumlayabilir misin 1698263566 Hocam bu sistem benim için değil. Olabildiği kadar f p yapmaya çalıştım. Daha iyisi var diyor herkes ama daha bir link göremedim. Ek olarak amd işlemci ve ekran kartı istemediğimi de belirttim. Nvidia intel var ise bu...
  19. Emircan67

Öneri var mıdır hocam bir de ne kadar çok sence ?
Geri