Neler Yeni

Mod art x7 özelleştirdim 20k alınır mı?

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
Arkadaşlar sistem ofis için olacak amd ekran kartı ve işlemci istemiyorum.
Bu fiyata daha iyisi alınır mı nvidia ve intel işlemcili olan var ise onları atabilirseniz sevinirim.

Kasa;

MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80+ RGB mATX Gaming Kasa​

İşlemci:

Intel Core i3 13100F 3.3GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci​

Anakart:

GIGABYTE B760M DS3H DDR4 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI mATX Anakart​

Ram:

Kingston 8GB FURY Beast Siyah 3200Mhz CL16 DDR4 Single Kit Ram​

Ekran kartı:

GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı​

Ssd:

SAMSUNG 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 3200MB Yazma)​

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bence alınmaz hocam pahalı denk geliyor acelesi yoksa beklenmeli bence

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence alınmaz hocam pahalı denk geliyor acelesi yoksa beklenmeli bence
Hocam doğru ama 2-3 k zarar ederim en fazla diye düşünüyorum o da benim için sorun değil. YT hazır sistemleri tükeniyor hemen onları takip edecek vaktim yok

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Hocam doğru ama 2-3 k zarar ederim en fazla diye düşünüyorum o da benim için sorun değil. YT hazır sistemleri tükeniyor hemen onları takip edecek vaktim yok
Çok haklısın valla ne diyim hocam :( Anca nası olur ilk çıkan kasayı satan birinden alabilirsin FSP psulu sahibindenden

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
Çok haklısın valla ne diyim hocam :( Anca nası olur ilk çıkan kasayı satan birinden alabilirsin FSP psulu sahibindenden
Sistem pahalı da olsa uyumlu mudur hocam yorumlayabilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kadar özelleştirme yapmişsın kasa yan panel akrilik cam değil o anakart a o işlemci ıhh ilerisi için düşünuyorsan bilemem ama bu fiyatlara daha iyi sistemler var
Hocam bu sistem benim için değil. Olabildiği kadar f p yapmaya çalıştım. Daha iyisi var diyor herkes ama daha bir link göremedim. Ek olarak amd işlemci ve ekran kartı istemediğimi de belirttim. Nvidia intel var ise bu fiyatlara daha iyi atın alayım.

WhoCares

80+ Gold
Sistem pahalı da olsa uyumlu mudur hocam yorumlayabilir misin

Hocam bu sistem benim için değil. Olabildiği kadar f p yapmaya çalıştım. Daha iyisi var diyor herkes ama daha bir link göremedim. Ek olarak amd işlemci ve ekran kartı istemediğimi de belirttim. Nvidia intel var ise bu fiyatlara daha iyi atın alayım.
mevcut sistem satışı yapan yerlerde ararsan bulabileceğini düşünuyorum en son seçenek sarı siteden bir ton sistem var uygun fiyata ama bu senin yaptigin fp özelleştirmesi değil bilesin

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
mevcut sistem satışı yapan yerlerde ararsan bulabileceğini düşünuyorum en son seçenek sarı siteden bir ton sistem var uygun fiyata ama bu senin yaptigin fp özelleştirmesi değil bilesin
Hocam tekrar söyleyeyim. Sarı siteden bir şey almak istemiyorum. Ek olarak f p artı biraz kalite yaptım ben. F p istesem çoğu parçayı düşerim kasayı düşerim felan filan. Olay hem sıkıntı çıkarmasın hem f p olsun yani demek istediğim. Ram de rgb olmasın ama iyi olsun gibisinden.

Ssd soğutma bloğu yok. Yine ssd benim sistemdeki kadar iyi değil ki ssd benim alacagım sistemde önem arz ediyor. Ek olarak benim sistemde 3 fanlı 4060 var

12400f 13100f den daha iyi performans verir 4060 ile ama benim işim bu pcde oyun oynamak değil ofis için alıcam

WhoCares

80+ Gold
Hocam tekrar söyleyeyim. Sarı siteden bir şey almak istemiyorum. Ek olarak f p artı biraz kalite yaptım ben. F p istesem çoğu parçayı düşerim kasayı düşerim felan filan. Olay hem sıkıntı çıkarmasın hem f p olsun yani demek istediğim. Ram de rgb olmasın ama iyi olsun gibisinden.
https://www.gencergaming.com/testo bu tarz bir şey bakabilirsin ben genelde sistem linki atmiyorum sonradan biri alipta istediği performansı yada verimi alamayinca kulaklarımı çınlatmasın diye

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,839