Arama sonuçları: *

1. E

Cs2 1280x960 yapınca siyah ekran

Başlatma seçeneklerini denedim olmadı zaten diğer türlü de olmuyor çok garip valla çok garip 1742398837 Neyse bu sorun çözülecek gibi değil teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığın için
  2. E

Yardım CS2'de özel çözünürlükle yüksek yenilemede ekran bozuluyor

Yaşadığım sorunla alakalı video yardım edecek arkadaşlara teşekkürler şimdiden.
  3. E

Yav abi bende niye olmuyor öncesinde bi sorun yoktu hay kafamı *** keşke guncellemeseydim :((( yav alıyorum 1080x1080e 180hz de açılıyor kafayı yiyor 60hz açınca düzgün çalışıyor yazıyorum amdye sizin monitör 165hz size verilen olceklendirme ayarlarında oynayın yok size verilen Hz de oynayın lan...
  4. E

Ekran kartı sürümün ne ayarların ne gösterir misin
  5. E

Sonra girdiğiniz zaman herhangi bir hata çökme vesayre alıyor musunuz oynatıyor mu oyunu
  6. E

Yardım CS 2 4:3 Siyah Ekran Sorunu

Bende 1080x1080'de sorun yaşıyorum bilgisayarı aldığımdan beri cs'ye 1080x1080 tam panelde giriyordum sorun çıkmıyordu. AMD 25.3.1 sürüm güncellemesini yapınca cs'ye girdiğim zaman siyah ekranda dondu sonrasında renkli renkli çizgiler çıkmaya başladı masaüstüne dönmeme rağmen duzelmiyordu her...
  7. E

Yardım CS2 ÖZEL ÇÖZUNURLUK BOZUK

Aynı sorun bende 1080x1080'de var çözebildin mi
  8. E

Zaten AMD üzerinden yaptım bu zamana kadar sorun olmuyordu şimdi normal masaüstü 1080x1080 çözünürlüğünde 180hz çalışıyor. Ne oluyorsa CS2'ye girince oluyor monitörün desteklediği yenileme seçeneği+özel çözünürlük ile girince ekran donuyor ve siyah oluyor sonra renkli renkli çizgiler çıkıyor...
  9. E

Yardım CS2'de özel çözünürlükle yüksek yenilemede ekran bozuluyor

Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi sorun yaşıyorum. Ekran kartım RX 7800 XT. Bilgisayarı aldığımdan beri özel çözünürlük ile oynuyorum. Yani o zamandır bir sorun yaşamıyordum taa ki ekran kartını 25.3.1 sürümüne güncelleyene kadar. Ekran kartı sürücülerini güncelledikten sonra CS girdiğim...
  10. E

Aynı sorun bende de var düzeltebildin mi bende 1080x1080 yapınca oluyor monitörümün desteklediği en az yenileme hızıyla yapınca sorun çıkmıyor ancak en yükseğe yani 180hz alınca ekran donuyor siyah ekranda sonrasında renkli renkli çizgiler çıkıyor ve masaüstüne dönsem bile düzelmiyor bilgisayarı...
Geri