oyundan yapsana kral amd uygulamasından hata verir counter strike algılamıyorAmd uygulamasından özel çözünürlük ekleyip oyunda seçtiğimde siyah ekran oluyor
Oyunda yok çünkü o çözünürlük.oyundan yapsana kral amd uygulamasından hata verir counter strike algılamıyor
Ben CS yi bahsettiğiniz çözünürlükte oynuyorumAynı sorun bende de var düzeltebildin mi bende 1080x1080 yapınca oluyor monitörümün desteklediği en az yenileme hızıyla yapınca sorun çıkmıyor ancak en yükseğe yani 180hz alınca ekran donuyor siyah ekranda sonrasında renkli renkli çizgiler çıkıyor ve masaüstüne dönsem bile düzelmiyor bilgisayarı tamamen kapat aç yaptığımda düzeliyor. pcyi aldığımda böyle bir problem yaşamıyordum taa ki ekran kartı sürücülerini güncelleyene kadar ekran kartı sürücülerini guncelledim bu sorunu yaşamaya başladım önceden sorun olmadan oynuyordum.
Zaten AMD üzerinden yaptım bu zamana kadar sorun olmuyordu şimdi normal masaüstü 1080x1080 çözünürlüğünde 180hz çalışıyor. Ne oluyorsa CS2'ye girince oluyor monitörün desteklediği yenileme seçeneği+özel çözünürlük ile girince ekran donuyor ve siyah oluyor sonra renkli renkli çizgiler çıkıyor. Eğer özel çözünürlük ile 60hz yada en yüksek Hz'den daha az bi Hz ayarıyla girersem sorun olmuyor. Ben tam ekranda oynuyorum tam pencereli açsam siyah barlar olmaz mı yanda? Bunun öncesinde böyle bir sorun yaşamıyordum ne olduysa o 25.3.1 sürümüne güncelledikten sonra oldu.Ben CS yi bahsettiğiniz çözünürlükte oynuyorum
AMD üzerinden çözünürlük ekledim sonrasında oyuna girmeden önce herhangi bir yere sağ tıklayıp görüntü ayarlarından istediğim çözünürlüğü seçiyorum sonrasında oyunu açıyorum.
Oyunu tam pencerelide öyle oynuyorum
Oyundan direk çözünürlük seçince siyah ekrana düşüyor oyun.
AMD den Görüntü olceklendirmeyi tam panel yapınca siyah bar çıkmıyor.Zaten AMD üzerinden yaptım bu zamana kadar sorun olmuyordu şimdi normal masaüstü 1080x1080 çözünürlüğünde 180hz çalışıyor. Ne oluyorsa CS2'ye girince oluyor monitörün desteklediği yenileme seçeneği+özel çözünürlük ile girince ekran donuyor ve siyah oluyor sonra renkli renkli çizgiler çıkıyor. Eğer özel çözünürlük ile 60hz yada en yüksek Hz'den daha az bi Hz ayarıyla girersem sorun olmuyor. Ben tam ekranda oynuyorum tam pencereli açsam siyah barlar olmaz mı yanda? Bunun öncesinde böyle bir sorun yaşamıyordum ne olduysa o 25.3.1 sürümüne güncelledikten sonra oldu.
Sonra girdiğiniz zaman herhangi bir hata çökme vesayre alıyor musunuz oynatıyor mu oyunuAMD den Görüntü olceklendirmeyi tam panel yapınca siyah bar çıkmıyor.
AMD den sadece çözünürlük ekliyorum seçerken Windows üzerinden.
Hiç almadım, sıkıntısız oynatıyor.Sonra girdiğiniz zaman herhangi bir hata çökme vesayre alıyor musunuz oynatıyor mu oyunu
Ekran kartı sürümün ne ayarların ne gösterir misinHiç almadım, sıkıntısız oynatıyor.
Ekran kartı sürümün ne ayarların ne gösterir misin
Hiç almadım, sıkıntısız oynatıyor.
Yav abi bende niye olmuyor öncesinde bi sorun yoktu hay kafamı *** keşke guncellemeseydimAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
pencereli modmuş bu arada yanlış söylemişim
Benimki kısaca böyle oluyorAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
pencereli modmuş bu arada yanlış söylemişim