Cs2 1280x960 yapınca siyah ekran

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,450
Amd uygulamasından özel çözünürlük ekleyip oyunda seçtiğimde siyah ekran oluyor

oyundan yapsana kral amd uygulamasından hata verir counter strike algılamıyor
Oyunda yok çünkü o çözünürlük.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1280 960 yapıp hz165 olunca sorun yok ama 180hze alınca siyah ekran veriyor hala

Aynı sorun bende de var düzeltebildin mi bende 1080x1080 yapınca oluyor monitörümün desteklediği en az yenileme hızıyla yapınca sorun çıkmıyor ancak en yükseğe yani 180hz alınca ekran donuyor siyah ekranda sonrasında renkli renkli çizgiler çıkıyor ve masaüstüne dönsem bile düzelmiyor bilgisayarı tamamen kapat aç yaptığımda düzeliyor. pcyi aldığımda böyle bir problem yaşamıyordum taa ki ekran kartı sürücülerini güncelleyene kadar ekran kartı sürücülerini guncelledim bu sorunu yaşamaya başladım önceden sorun olmadan oynuyordum.

Aynı sorun bende de var düzeltebildin mi bende 1080x1080 yapınca oluyor monitörümün desteklediği en az yenileme hızıyla yapınca sorun çıkmıyor ancak en yükseğe yani 180hz alınca ekran donuyor siyah ekranda sonrasında renkli renkli çizgiler çıkıyor ve masaüstüne dönsem bile düzelmiyor bilgisayarı tamamen kapat aç yaptığımda düzeliyor. pcyi aldığımda böyle bir problem yaşamıyordum taa ki ekran kartı sürücülerini güncelleyene kadar ekran kartı sürücülerini guncelledim bu sorunu yaşamaya başladım önceden sorun olmadan oynuyordum.
Ben CS yi bahsettiğiniz çözünürlükte oynuyorum

AMD üzerinden çözünürlük ekledim sonrasında oyuna girmeden önce herhangi bir yere sağ tıklayıp görüntü ayarlarından istediğim çözünürlüğü seçiyorum sonrasında oyunu açıyorum.

Oyunu tam pencerelide öyle oynuyorum

Oyundan direk çözünürlük seçince siyah ekrana düşüyor oyun.

Tam ekranda hata veriyor olabilir, tam pencerelide deneyin.

Ben CS yi bahsettiğiniz çözünürlükte oynuyorum

AMD üzerinden çözünürlük ekledim sonrasında oyuna girmeden önce herhangi bir yere sağ tıklayıp görüntü ayarlarından istediğim çözünürlüğü seçiyorum sonrasında oyunu açıyorum.

Oyunu tam pencerelide öyle oynuyorum

Oyundan direk çözünürlük seçince siyah ekrana düşüyor oyun.
Zaten AMD üzerinden yaptım bu zamana kadar sorun olmuyordu şimdi normal masaüstü 1080x1080 çözünürlüğünde 180hz çalışıyor. Ne oluyorsa CS2'ye girince oluyor monitörün desteklediği yenileme seçeneği+özel çözünürlük ile girince ekran donuyor ve siyah oluyor sonra renkli renkli çizgiler çıkıyor. Eğer özel çözünürlük ile 60hz yada en yüksek Hz'den daha az bi Hz ayarıyla girersem sorun olmuyor. Ben tam ekranda oynuyorum tam pencereli açsam siyah barlar olmaz mı yanda? Bunun öncesinde böyle bir sorun yaşamıyordum ne olduysa o 25.3.1 sürümüne güncelledikten sonra oldu.

Zaten AMD üzerinden yaptım bu zamana kadar sorun olmuyordu şimdi normal masaüstü 1080x1080 çözünürlüğünde 180hz çalışıyor. Ne oluyorsa CS2'ye girince oluyor monitörün desteklediği yenileme seçeneği+özel çözünürlük ile girince ekran donuyor ve siyah oluyor sonra renkli renkli çizgiler çıkıyor. Eğer özel çözünürlük ile 60hz yada en yüksek Hz'den daha az bi Hz ayarıyla girersem sorun olmuyor. Ben tam ekranda oynuyorum tam pencereli açsam siyah barlar olmaz mı yanda? Bunun öncesinde böyle bir sorun yaşamıyordum ne olduysa o 25.3.1 sürümüne güncelledikten sonra oldu.
AMD den Görüntü olceklendirmeyi tam panel yapınca siyah bar çıkmıyor.

AMD den sadece çözünürlük ekliyorum seçerken Windows üzerinden.

Ekran kartı sürümün ne ayarların ne gösterir misin
1742375705378.png

1742375738836.png

1742375841704.png

1742376067949.jpeg

pencereli modmuş bu arada yanlış söylemişim

Hiç almadım, sıkıntısız oynatıyor.

Yav abi bende niye olmuyor öncesinde bi sorun yoktu hay kafamı *** keşke guncellemeseydim :((( yav alıyorum 1080x1080e 180hz de açılıyor kafayı yiyor 60hz açınca düzgün çalışıyor yazıyorum amdye sizin monitör 165hz size verilen olceklendirme ayarlarında oynayın yok size verilen Hz de oynayın lan at kafası bilmiyor muyum ben desteklemediği şeyi ayarlayınca çalışmayacagını ben bu zamana kadar sorunsuz 1080x1080 180hzde oynuyordum zaten madem desteklemiyordu o zaman nasıl oynadım. Lan sovecem ban yerim diye korkuyorum bunun öncesinde bir sorun yoktu niye böyle oldu hala anlamıyorum. Steam desteğe yazdım onlar da amdye paslıyor mailden attım çözüm bulamadım bari AMD topluluk forumuna yazayım dedim kimse bir şey yazmadı başka bütün konularda en azından bir tane mesaj var bi benim açtığım konuda 0 mesaj var. Benim annem fahişe mi onlara yazıyorsunuz bana yazmıyorsunuz en sonunda AMD binasını bombalayacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki kısaca böyle oluyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,646
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35