Arama sonuçları: *

1. Days Before Rodeo

200tl Temu IEM kulaklık önerisi

Keşke. pek bir beklentim yok zaten 200 liralık kulaklıklardan ne kadar kalite beklenir ki ama 200tlye en iyisi hangisi çok merak ediyorum. Yeni açılmış bir konu görmüştüm orada Dawn öneriliyordu en ucuz olarak ama çakma satılabilme muhabbetine girilmiş o yüzden ona da emin olamadım.
  2. Days Before Rodeo

Teşekkürler. Dawn'nın yorumları çok az diye biraz şühpeliyim ama Dawn veya ak6 almayı düşünüyorum.
  3. Days Before Rodeo

🔥İndirim 400 gram cızbız Köfte 90,46₺

Ona bakılırsa hiçbir markadan dikkat edeceksin Bende Yusuf'tan zehirlenmiştim ve arkadaşlarımda bir şey yoktu.
  4. Days Before Rodeo

Sepeti doldurmak için atayim dedim ne karışıkmış :D en çok satılan QKZ ak6 modeli var bu nasıldır?
  5. Days Before Rodeo

Dawn'ın tasarımı hoşuma gitti. İkisi arasından hangisini önerirsin? Çakma olma ihtimalleri var mı? Dawn 123 adet satmış sadece.
  6. Days Before Rodeo

İyi geceler arkadaşlar. Temu'dan 200TL bütçeyle en iyi IEM ne alınabilir? Genellikle yabancı hiphop, trap, europop tarzı müzikler dinliyorum. pek bir beklentim yok temuda kredi oldugu için oradan alacağım. bu bütçede en iyi ne alınabilir?
  7. Days Before Rodeo

(TEMU) IEM KULAKLIKLAR

Yabancı hiphop trap, europop dinliyorum hangisini önerirsiniz? 170-200lira bütçeyle hangisi alınabilir. Apple'nin 3.5mm to type-c aparatı iş görür mü?
Top Bottom