Neler Yeni

Cs2 seçkin almama rağmen hile geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
arda yılmaz
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-sRihh-rkp55-LpF3r-UNPDd-DuQVP her maç böyle adamlarla denk geliyorum ne yapmam laızm

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Yuzarsef
Kardo bunun konusunu açtım ben da. Seçkin olup olmaman fark etmiyor cs2 de hile olmayan adam yok. Bulsam bende açacam ama bulamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berke Koray
Hocam seçkin alınca hile gelmiyor diyen olduysa yanlış söylemiş. Özellikle seçkin premier hile kaynıyor diyorlar. Ben arkadaşlarla kasa almak için oynuyorum sadece. Oyunun çok oynanılacak hali kalmadı açıkçası.

Alioskii

80+ Bronze
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-sRihh-rkp55-LpF3r-UNPDd-DuQVP her maç böyle adamlarla denk geliyorum ne yapmam laızm
Gelmeseydi şaşırırdık zaten çok normal :) Oyuna hile gelmiyor zannedenlerinde çoğunun karşısına legit kullananlar geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Paşadöner
Gayet normal bu aslına siz onlara denk geliyorsunuz hile vs hile arıyorlar aralarına giriyoruz

Beratkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
berat kaan
düz hesapta neredeyse her maçta bir hile gelir, seçkinde 10 maçta 1 falan. Hile gelsin istemiyorsan faceit oynaman lazım orada da çok nadiren hile denk geliyor ama ban yediğinde kaybettiğin puanlar geri telafi ediliyor

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,079
İsim
Selim
Seçkin alman hile gelmeyeceği anlamına gelmez ayrıca eldivenli 12k saatli adamın Mevlana açtığını gördüm 1 ay önce maçıma geldi bu adamlar legit değil direkt açık açık hile açmışken ban yemiyorsa ortada büyük bir sorun var demektir. Birde hilesi olup son maça kadar açmayan tayfa var onları zaten tespit etmek çok zor skor 10 lara gelince ufaktan açıyorlar radar cart curt 🗿 girmek istediğim de faceit giriyorum kafam rahat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seçkin alman hile gelmeyeceği anlamına gelmez ayrıca eldivenli 12k saatli adamın Mevlana açtığını gördüm 1 ay önce maçıma geldi bu adamlar legit değil direkt açık açık hile açmışken ban yemiyorsa ortada büyük bir sorun var demektir. Birde hilesi olup son maça kadar açmayan tayfa var onları zaten tespit etmek çok zor skor 10 lara gelince ufaktan açıyorlar radar cart curt 🗿 girmek istediğim de faceit giriyorum kafam rahat
Prestij kısmını zaten demiyorum 30 turuncu elolu adam hile açıyor yayınlarda gösteriyorlar şuan adam global de ilk 3 lerde ban yemiyor orası daha garip

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Zaten herkes şikayetçi hile çok diye, hangi akılla düşündün seçkin alınca hile kalmayacak diye. Ama kesinlikle seçkinle seçkinsiz maçlar fark ediyor. Her ne kadar premier hilesiz olmasa da kesinlikle seçkinsiz maçlardan çok daha az hile geliyor. Geçen seçkini olmayan arkadaş ile basit eğlence girdik 3 maçta 5-6 bariz hile geldi. Premier maçlarında maç başına 1 veya birkaç maçta 1 falan geliyor. Yine de katlanamıyorsan Faceit oyna en az hile orda var.
Hile sayısı:
(Seçkinsiz) Basit eğlence >>>>> (Seçkinsiz) Rekabetçi >>>>> Seçkinli basit eğlence > Seçkinli rekabetçi > Premier > Faceit.

Her şeye rağmen hepsinde hile var ama en az Faceit. Faceitte baya az

Top Bottom